Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ARCAN VE BARKIN İLE FUTBOL

ALİ MERMER: Gençler merhaba arada sizlerle sohbet keyifli oluyor.Nasıl gidiyor tahsil hayatı diyeyim önce?Hangi okuldasınız kaçıncı sınıf,okul ne zaman bitecek?

ARCAN AKTÜRK:Merhaba Ali amca öncelikle ilgi ve alakandan dolayı teşekkür ediyorum. Tahsil hayatım çok şükür güzel gidiyor. Bankacılık ve Sigortacılık bölümü öğrencisiyim seneye bitecek.

BARKIN ARSLAN:Merhaba Ali amca, iyi gidiyor Ali amca Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu son sınıf öğrencisiyim.Okul bu sene Allah izin verirse bitiyor Ali amca.
ALİ MERMER:Peki maksat sohbet de nasıl geçti Demirbilekspor olarak sezon?

4 mayıs arcan barkın boydan

ARCAN AKTÜRK:Ali amca bizim için sezon hedefimizi gerçekleştiğimiz yerde bitti diyebiliriz. Daha fazla puan toplayabilirdik diye düşünüyorum ama sakat ve cezalılar biraz belimizi büktü diyebiliriz. Kamuoyu bizi daha riskli bölgede bitireceğimizi düşünse de Yönetim teknik heyet ve takımda ki biz futbolcuların bir aile olması işimizi kolaylaştırdı.

BARKIN ARSLAN:Ben Demirbilekspora devre arası Arcan Aktürk kardeşimin vasıtasıyla katıldım ve iyi ki katılmışım Ali amca.Benim için ligin ikinci yarısı kendimi bulmam açısından çok verimli geçti.

4 mayıs demirbilek barkınla

ALİ MERMER:Ben şöyle bir sezon sonu fikstürüne baktım attığınız gol 51 yediğiniz 67 averaj ekside hanginizde kabahat bakalım?

ARCAN AKTÜRK:Öncelikle Ahmet Bal ve İbrahim duyum hocamız skordan daha çok güzel futbol oynayalım diye bizlerle konuşuyorlardı ama benim şahsi fikrim biz ilk devre 6 hafta yenilmedik ikinci devre ise ilk devre kazandığımız maçların bazılarında galip gelemedik ikinci devre aramıza katılan arkadaşlar uyum sürecini çabuk atlatamadılar ama aralarında en fazla oynayan Barkın Arslan kardeşim olduğu için kabahat biraz onun gibi duruyor.

4 mayıs arcan rakip

BARKIN ARSLAN:Vallahi biz bir takımız gibi attığımızda nasıl hepimiz seviniyorsak, gol yediğimizde de bütün suç hepimizin ama Arcan kaleye daha yakın oynayan taraf Ali amca😁

ALİ MERMER:Türk futbolunun geleceğine damga vuracak isimler olmanız muhtemel peki siz gençler olarak,futbolumuzun alt yapısına nasıl bakıyorsunuz?Örneğin bu hafta Demirbilekspor u 13 müsabakalarına çıkmadı neden sizce?

ARCAN AKTÜRK:Bu güzel düşüncenden dolayı çok teşekkür ederim Ali amca alt yapı çok önemli bir faktör alt yapı da ne öğrenirsek açıkçası futbol yaşantımız boyunca onları geliştirmeyle hükümlü oluyoruz. Demirbilekspor u 13 takımının maça çıkmamaların sebebi ise bence bilindiği gibi biz bir köy takımıyız o yaş grubunda yeterli talep olmamasından dolayıdır diye düşünüyorum.

BARKIN ARSLAN:Ali amca bizim Türkiye’de altyapı yok.Günü geçirmek için yapılıyor bütün işler ve anlık hareket ediyoruz, geleceği düşünmüyoruz.O konuda bizim bir bilgimiz yok ama büyüklerimizin vardır bir bildikleri Ali amca.

6 mayıs barkın demirbilek

ALİ MERMER:Peki şampiyon kim olur süper ligde tabi ki?Ve Türk futbolundaki sınırsız yabancı konusunda neler geçiyor aklınızdan?

ARCAN AKTÜRK:Süper lig de ben bir Karadenizli olarak Trabzonspor’un şampiyon olmasını isterim ama şuan ki puan durumuna göre içimden Beşiktaş geçiyor. Ali amca benim şahsi düşüncem yabancı hiç olmasın Türkler oynasın böylelikle kendimizi daha fazla geliştirebileceğimizi düşünüyorum.

BARKIN ARSLAN:Bence şampiyon Galatasaray olur.Yabancı kuralı olsa da olmasa da gençlerimize her zaman şans verilmelidir.Bu işte neden hep Trabzonlular başarılı oluyor hiç düşündünüz mü? Adamlar kendi şehrinin çocuklarına güveniyor, inanıyor.Sürüyor sahaya Abdülkadirler,Yusuf’lar daha çok çıkar Trabzon’dan.Yabancı kuralı Türk futbolunu ileri gitmemesine neden olan bir konudur.

6 mayıs barkın diploma arkadaşıyla

ALİ MERMER:Neyse ben çok uzatmayayım siz son olarak bak burası önemli dediğiniz konuları anlatabilirsiniz ve teşekkürler ikinize keyifli sohbet için.

ARCAN AKTÜRK: Ali amca keyifli sohbet için çok teşekkür ederim Demirbilekspora buradan bana gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı yönetimimize teknik heyetimize ve takımda ki abilerim kardeşlerime çok teşekkür ediyorum sezon başı buraya transfer olmam da en büyük emek Ömer Bozbey’indir kendisine özel bir teşekkür ediyorum.Ali amca son olarak Demirbilekspor da güzel günler geçirdim bundan sonra ki dönemlerinden başarılar diliyorum

BARKIN ARSLAN:Ali amca öncelikle amatör futbola verdiğin önem için çok teşekkür ederim, inşallah Kütahya ve ülke futbolu daha iyi yerlere gelir..

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.