Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

AÖL 1. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB tarih verdi mi?

AÖL 1. dönem sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. MEB tarafından 8-9 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen AÖL 1.dönem sınavlarının ardından adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki AÖL 1. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Açıköğretim Lisesi 1. dönem sınavları bu hafta sonu gerçekleştirildi. Binlerce adayı yakından ilgilendiren AÖL 1. dönem sınavlarının sona ermesinin ardından adaylar şimdilerde sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayımlanacağını ve sonuçların hangi tarihler arasında açıklanacağını araştırmaya başladı. 

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MEB tarafından konuya ilişkin henüz net bir açıklama yapılmazken AÖL 1. dönem sınav sonuçlarının ay sonuna kadar adaylara duyurulması bekleniyor. 

AÖL SINAVLARI NASIL DEĞERLENDİRİLİYOR?

Sınavlar yapıldıktan sonra cevap kâğıtları Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünde optik okuyucularla okunmaktadır ve bilgisayar programı ile değerlendirilmektedir. Bu değerlendirme programında aynı zamanda “Kopya Analiz Tekniği” kullanılmaktadır. 

Sınavınızın iptal edilmemesi, maddi ve cezai yaptırıma maruz kalmamanız için cevap kâğıdınızı kimseye göstermeyiniz, kopya çekmeyiniz, çektirmeyiniz. Kopya çekene, kopya çektirene ve kopyaya yardım edene hapis ve para cezası verilmektedir. Cevap kâğıtlarını okumak için düzenlenmiş optik okuyucular, hatasız kodlanan cevapları değerlendirdiği için kodlama yaparken dikkatli olunuz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.