Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

AMATÖRLERDE HEYECAN BAŞLIYOR CELALETTİN ALTAY FAİR PLAY DİYOR

Cumartesi günü Kütahya ASKF toplantısı yapıldı.Toplandıda ilimiz süper amatör ligine katılacak takımlar belirlendi.Bu sezon Kütahya süper amatör ligi 16 takımdan oluşacak.Bu takımlar şöyle:

 

FB_IMG_1534014426332

Demirbilekspor-Dumlupınar Üniversitesispor-T.Gençlikspor-Termikspor-1867 Simavspor-Yeşilsayspor-Demirciköyspor-Özel İdare Köy Hizmetlerispor-KütahyabGenç SHÇK-Hacıkebirspor-Moymulspor-Uluoymak 1 Eylülspor-Seramikspor-Akıncılarspor-Gürağaçspor ve Kümaşspor.

Görüldüğü gibi bu sezon Tavşanlı beş takımla yer alacak süper amatör ligde.Gürağaçsporun lige katılmayacağı yönündeki spekülasyonlarda son bulmuş oldu böylece.

Birinci amatör lig planlamaları da oluştu.Domaniç’in ayrılması ile birlikte bu sezon sadece Tavşanlı takımları olacak 1.amatör ligimizde.6 şar takımdan oluşan iki gruptan oluşacak lig.Katılımcı takımlarımız şöyle:

 

FB_IMG_1534011426101

A GRUBU; Ö.Y.Bağlıkspor-Bozbelenspor-Çukurköyspor-Kuruçayspor-Gençlergücüspor ve Tepecikspor.

B GRUBU;Ayvalıspor-Beyköyspor-Çardaklıspor-Derbentspor-Hanımçeşmespor ve Ömerbeyspor.

Kütahya ASKF başkan yardımcısı sayın Celalettin Altay sitemize yeni sezon için açıklamada bulundu.

2018-2019 sezonu süper amatör lig ve 1.amatör lig takımlarımız belli oldu.Ben öncelikle önümüzdeki sezonun bütün takımlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.Kavgasız gürültüsüz,sakatlık olmayan kazasız belasız bir lig olur inşallah diyorum.

Yeni sezonda Tavşanlı’mıza başta sayın kaymakamımız ve sayın belediye başkanımız ve diğer yetkililetimizin gayretleri ile güzel tesisler kazandırıldığını söyleyebilirim.

Sporseverler olarak bu tesislere zarar vermekten kaçınmalı ve korumak için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz.Bunun yanında başta kulüplerimizin değerli yöneticileri olmak üzere teknik adamlara futbolcu kardeşletimize önemli bir görev düştüğünü düşünüyoru.Futbolun,barış ve kardeşlik olduğunu hiç unutmamalılar.Ve futbolun fair-play ruhuna uygun davranmalılar.

Aynı şekilde bütün takımlarımızın taraftarlarından bu centilmenlik ruhuna uygun davranışlar bekliyorum.Her takım başarı istiyor elbette.Ancak unutulmamalı ki futbol her zaman için üç neticeye açık bir oyun olmuştur.Bütün takımlarımızın taraftarlarının,takımlarının alacağı her sonucu olgunlukla karşılayabileceklerine inanmak istiyorum.

 

FB_IMG_1534011320787

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.