Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AMATÖR FUTBOLUMUZDA BEYEFENDİ BİR FUTBOLCU CANİP BÜBER

Tavşanlı amatör futbolunun beyefendi futbolcularındandır Canip Büber.Son olarak Beyköysporda forma giyen Canip ağabeyi Ahmet Büber ile birlikte takımda yer bulmuştur.Canip Büber’e anlatabilirmisin kendini dedik işte kendi ifadesi ile Canip Büber:
Merhaba Ali amca öncelikle biz futbolculara ve amatörün tüm paydaşlarına verdiğin değer ve önem için sana teşekkür ederim. Ben 30 Mart 1997 doğumluyum. Futbola 2005 yılında mahallemin takımı Beyköyspor’da başladım. Daha sonra 15 yaşımda Mehmet Erdal hocamın sayesinde Akıncılarspor’a transfer oldum. Orada 4 sene çeşitli kategorilerde oynadıktan sonra Beyköyspor’a geri döndüm ve ilk A Takım deneyimimi yaşadım. Sonraki sezon da Gençlergücü’ne transfer oldum. Orada bir sene görev yaptıktan sonra tekrardan mahallemin takımı Beyköyspor’a döndüm ve ilk A Takım şampiyonluğu yaşadım. Bu zamana kadar ana mevkim olan merkez orta saha pozisyonunda görev yaptım. Akıncılarspor’da bir sezon stoperde oynamıştım.

Bugüne kadar da birbirinden değerli teknik adamlarla çalışma fırsatım oldu. Beyköyspor’da Mehmet Kale, Ahmet Saka ve Mustafa Büber hocalarım ile çalıştım. Akıncılarspor’da Mehmet Erdal, Serkan Duymuş, Mustafa Büber ve kısa zaman da olsa Hakan Aygören ile Fatih Akdemir hocalarımla çalıştım. Gençlergücü’nde de İbrahim Karakaya hocam ile bir sene çalışma imkanım olmuştu. Futbola ve hayata dair her bir hocamdan çok değerli şeyler öğrendim. Sizlerin sayesinde onlara da çok teşekkür ederim Ali amcam. Son olarak da pandeminin bir anca bitmesini ve amatöre gönül veren herkesin futbola geri dönmesini diliyorum.
Tekrardan bana vakit ayırdığın için sana ve Alternatif Radyo ailesine çok teşekkür ediyorum Ali amcam, sağlıcakla kalın.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.