Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AMATÖR FUTBOLUMUZ ÜZERİNE MUHABBETLER

Çarşamba günümüz spor üzerine daha daha doğrusu futbol üzerine,yoğun geçti diyebilirim.İlk olarak Celalettin Altay beyi iş yerinde ziyaret ettik.Biliyorsunuz hem Kütahya ASKF de başkan yardımcısıdır hem de Başköyspor kulüp başkanıdır.İlk olarak da geçtiğimiz sezonTavşanlı-Domaniç 2.amatör ligde en centilmen takım olduğu için Başköysporu tebrik ettik.Uzun yıllardır amatör sporun içerisinde ve iyi şeyler yapabilmenin gayreti içerisinde sevgili Altay.Bizim karakova için mezbelelik dediğimiz günlerde,yanımızda olup destek de olmuştur.Karakovaya yeni tesisler yapılabilmesi konusunda çabalamıştır da.Zaman zaman kendisini de eleştirmişizdir ama diyalogumuz hep sürmüştür.

11 temmuz ben celalettin

Ha açıkcası bir gece önce sosyal medyada karşılıklı yazıştığımız konu da var.Elbette konuştuk konuşmasak olmazdı.Ancak o konuda ortak noktayı bulup mutabık kalamadık.Neden konuyu açıkca dillendirmiyoruz,çok sevip saygı duyduğumuz bizden biraz da yaşça küçük bir dostumuz lütfen konuyu uzatma artık dedi.Bekleyeceğiz şimdilik tamam dedik bir kere.

11 temmuz ben tuna

Celalettin beyden ayrılıp Tavşanlı Eksprese Tuna İşleyen’in gazetesine yollandık.Tek tabancadır Tuna,tesadüf yakaladım bürosunda.Akşam mevzuya tam hakim olamamıştı,en iyisi yüz yüze konuşayım diye düşünmüştüm.PC başında haber hazırlıyordu da,daldım paldır küldür,en iyi T.Linyitsporlu kimmiş bakalım diye?Güldü sensin tabi abi diye yanıtladı.Bende güldüm ikimizde en iyi Linyitsporluyuz ve bizim gibi iyi T.Linyitsporlu sayısı epeyce çoktur diye cevaplamış oldum.İşin özünde severim kendisini,ara sıra çemkirip sitem de ederim de yüzüne karşı,çok fazla tepki vermez.Tamam haklısın abi der geçer Tuna İşleyen.

Kolay gelsin deyip ayrıldık da,ayaklarımız Tavşanlının Sesi Gazetesine sürükledi.Genel yönetmen sevgili Alibey Aydın yok,zaten genelde olmaz.Ya haber ya fotoğraf ya iş peşindedir.Hiç biri değilse tatil yapıyordur.Neyse yazı işleri müdürü Mehmet Çukur tek başınaydı.Selam verdik elbette ve her zaman bizi hoş karşılayıp ilgi göstermiştir.Sohbetimiz keyifli oldu tabi ve arada sitem etmeyi ihmal etmedik.Bizde sporun ağırlıklı olarak futbolun peşindeyiz ya.Neden yerel amatör sporumuza uzak kalıyorsunuz dedik doğal olarak.Mehmet müdürün de yaşı genç ama gazeteciliğin kurdu olmuş,lafı nasıl geçiştirdi anlayamadım.

11 temmuz çukur şahin

Ve aslında epeydir aklımızda olup da belki de kendi ihmalkarlığımızdan kontak kurmakta geç kaldığımız kişi geldi.Özgür Şahin,Tavşanlı amatör sporunun içinde olanlar iyi tanır zaten.Tuzyen Yapı İnş. Reklam San.Tic.Ltd.Şirketinin sahibi.Geçtiğimiz sezon Tavşanlı Linyitspora büyük desteği vardı.Bu destek bu sezonda sürüyor,T.Linyitsporun reklam işlerinde danışmanlığını ve sponsorluğunu yapacak.İşte bu yüzden hem teşekkür ettik hem tebrik ettik Özgür Şahin beyi.Tavşanlı’lıyız,Linyitsporluyuz elimizden gelen her şeyi elbette yapacağız diye yanıt verdi teşekkürümüze.

Söz gene amatör futbolumuza BAL a Süper amatör kümeye de geldi tabi.Özgür Şahin’de her iki ligde futbolcu ücretlerinin oldukça yüksek olduğunu vurguluyor.Çözümün alt yapıya ciddi anlamda eğilmek ve kendi futbolcularımızı yetiştirebilmek olduğunu söylüyor.T.Linyitspor başta olmak üzere bütün kulüplerimizin,ALTINORDU VE AKHİSARSPORU örnek almalarını da tavsiye ediyor.Bana en ilginç gele söylediklerinden,şudur.Bak abi Akhisarspor bugün Akhisar Belediyesine borç veriyor,düşünebiliyor musun?Valla açıkcası şaşırdım,çok büyük bir iş,bir zamanlar aynı ligde oynadığımız takım nerede biz neredeyiz.Sevgili Özgür Şahin’den duyduğumuz bir başka haber de bu sezon süper amatör ligde takım sayısının fazlalaşacağı bilgisiydi.Aslında süper amatör ligde takım sayısının çoğalmasını bizde olumlu karşılıyoruz.

Keyifli geçirdiğimiz gün için muhatap olduğumuz her arkadaşımıza da tekrar teşekkür ediyoruz.

11 temmuz mehmet çukur

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.