Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AMATÖR FUTBOLUMUZ

Yazımıza başlarken,önce 1.amatör liglerin play of müsabakalarının maç sonuçlarını verelim.U 19 maç sonuçlarını en sona bırakalım.Araya amatör futbolumuz hakkında kendi düşüncelerimizi sıkıştıralım,karışık kuruşuk,ahçı yemeği gibi bir şey olsun.

Tavşanlı-Domaniç grubu 1.amatör play of müsabakaları ilk maçları oynandı.Çardaklıspor,Kuruçaysporu 4-0 ve Ömerbeyspor,Derbentsporu 3-1 yendi.Ömerbeysporun galibiyeti normal sonuç bize göre.Çardaklıspor ile Kuruçayspor maçı her sonuca açıktı.Ancak açıkcası biz bu kadar farklı skor beklemiyorduk.

Merkez 1. amatör kümede de ilk play of maçları oynandı.Kütahya Demirspor,Çayırbaşı sporu,gllü bir maçın sonunda,7-5 mağlup etti.1977 Vefaspor,Ağaçköysporu 2-0 yendi.

Gelelim bizim hiç benimsemediğimiz uygulama konusuna.1.Amatör liglerin bitip,2. amatörün başlayacak olması ile,transfer dedikoduları da başladı,kulüplerin temasları da.2. amatör lig takımları,1. amatör ligden,kalifiye futbolcu transferi için,çalışmalar içine girdiler.Yanlış bir uygulamadır bize göre,alt yapılardan gelecek genç oyuncuların önünü kesmektir.

 

13 kasım ambülans

Buradan Kütahya ASKF ye sesleniyoruz.Böyle bir uygulamaya bu sene son verin diyoruz.1. amatörden,2. amatöre transfer izni vermekle,hem U19 yaş grubunun önünü kapatıyorsunuz,hem gençlerin şevkini kırıyorsunuz.Tavşanlı’dan vereceğimiz iki takım ismi bizi hem haklı çıkaracak,hem de hiç bir kulüp hakkında ön yargılı olmadığımızı gösterecektir.Eleştirdiğimiz kadar,kulüplerimizin olumlu yanlarını gözden kaçırmadığımız gerçeği ortaya çıkacaktır.

 

13 kasım şentürk bacaksız13 kasım toçu

Çobanköyspor ve Göbel Gençlik takımlarının her ikisi de kendi köylerinin gençleri ile maçlarına çıktılar.Tabi arada,yetenekli 2-3 ismin haricinde.U 19 liginde sıralamadaki yerleri önemli değildir bize göre ve başarılıdırlar.Bu nedenle,hem Çobanköysporun hem de Göbel Gençliksporun 2. amatör ligde U19 yaş grubunda oynayan sporcularına şans vermesi gerektiğini düşünüyoruz.

 

6 kasım çardaklı

Tavşanlı U19 maçlarının bitmesine de iki hafta kaldı.Tabi arada maçlara çıkmayan kulüpler,lig heyecanını azalttı diyebiliriz.Geçtiğimiz hafta da alınan sonuçlardan sonra,Tavşanlı Linyitspor ve Akıncılarspor ilk iki sırayı alarak,ilimizdeki play of maçlarında Tavşanlı’yı temsil etme hakkını elde ettiler.

U 19 MAÇ SONUÇLARI

G.GENÇLİK      D.B.YAĞMURLU     3 – 4

MOYMULSPOR  ÇOBANKÖY           3 – 1

ÇUKURKÖY        AKINCILAR           0 – 3  (HÜKMEN)

DEMİRBİLEK    3 EYLÜL                  0 – 3  (HÜKMEN)

T.LİNYİTSPOR  GÜRAĞAÇ              8 – 3

T.GENÇLİK        BEYKÖY                  4 – 0

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.