Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AMATÖR FUTBOLUMUZ AKLIMIZA TAKILANLAR

Salgın hastalık tüm dünyada olduğu gibi yurdumuzda da etkili.Daha öncede buna benzer bir şeyler yazdık.Ve bu salgın hastalığın olumsuz olarak en etkili olduğu sektörlerden birisi de amatör futbolumuz.Bütün yurtta olduğu gibi ilimizde de Tavşanlı’da da amatör futbol adına neredeyse yaprak bile kımıldamıyor diyebiliriz.
Amatör futbolun salgından bu kadar nasibini almasının baş sebebi de bize göre TFF dir.Sürecin başından beri amatör futbol ve özellikle BAL hakkında açık ve net bir tavır sergili,yememiştir TFF.Ve ha bugün başlatacağız ha yarın başlatacağız diye bu günlere gelinmiştir.Son olarak özellikle BAL için Nisan başı işaret edilmişse de,o tarihte bile bir kesinlik yoktur.Böyle olunca amatör alt liglerin bu sezon oynanması da artık hayalden öteye geçemeyecektir.
Bu futbolsuzluk ortamında biz de spor camiası ile bağımızı elimizden geldiğince kopartmamaya çalışıyoruz.Amatör futbolumuz içerisindeki her düzeyde bireylerle,olabildiğince konuşmaya çalışıyor gelişmeleri takip edebilmeye çalışıyoruz.Tabi bu kah yüz yüze oluyor kah telefonla.

Cuma günü Göbel Gençliksporun teknik sorıumlusu Ercan Kuru hoca ile keyifli bir futbol muhabbetine daldık.Çalıştırdığı takımları konuştuk,Göbel Gençliksporu konuştuk.Gerçekten benim için keyifli bir muhabbet oldu.Ercan hoca Göbel Gençliksporun takım olarak hazır olduğunu ve kadroyu tamamladıklarını net olarak söyledi.Takım olarak hedefleri de büyük ve oldukça iddialı sevgili Ercan Kuru.Öncelikle süper amatör ve sonrasında BAL bize de Allah gönlünüze göre versin demek düştü.

Amatör futbolumuzun çok yoğun olmadığı şu günlerde aklımıza takılan bir konunun araştırmasına girdik kendimizce.Bir takımda uzun yıllar forma giymiş futbolcu kardeşlerimiz kim diye merak edip onu incelermeye çalışıyoruz.Hedef kitlemiz halen oyunayanlar olmakla birlikte,kısa süre önce futboldan kopanları da araştırıp incelemeye çalıiışıyoruz.Bilgi kaynağımızın temelini elbette TFF futbolcu bilgi bankası oluşturuyor.Bunun yanında futbolumuzun içindeki arkadaşlsarımızdan da isim olarak bi,lgi almaya çalışıyoruz.Kolay gibi görünmüştü baştan ama işin içine girdikçe pek de kolay gelmedi.Sanırım on güne kadar,son on yıl içerisinde her hangi bir takımda en az beş yıl ya da daha fazla forma giymiş isimleri yeteri kadar tesbit edebileceğiz.Futbola gönül verenlerin hoşuna gideceğini de düşünüyoruz doğrusu.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.