Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AMATÖR FUTBOLCULARIMIZ AHMET BÜBER SEBAHATTİN ERDİNÇ VE HASAN KORKMAZ 2018 DÜNYA KUPASI İÇİN DÜŞÜNCELERİ

Tavşanlı’da amatör olarak futbol oynayan genç kardeşlerimize 2018 dünya kupası ile ilgili sorular yönelttik ve hepsine aynı soruları sorduk.Yaptığımız röportajları üçer veya dörder kişilik olarak yayınlamayı planlıyoruz.İlk olarak Ahmet Büber,Sebahattin Erdinç ve Hasan Korkmaz’ın düşüncelerini yazıyoruz.Gerek manşet de gerekse sıralamada soy isimlerin baş harflerini öne alarak yazdık isimleri.Sorularımız şöyle:

1)Dünya kupası maçlarını izliyorsunuzdur.Bu güne kadar oynanan maçlarda en beğendiğiniz ve en iyi maç hangisi?

2)Oynanan futbol seyir zevki ve skor açısından izleyicileri tatmin edecek seviyede mi?

3)Bu dünya kupasında ilk kez,hakemler video kayıtlarına dayanarak da karar verebiliyorlar.Bu uygulama olumlu mu,olumsuz mu?

4)Sizce dünya kupasını hangi takım kazanır ya da favorisidir.Ayrıca bu turnuvanın öne çıkan yıldız futbolcusu kim olur?

Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için peşinen.

23 haziran büber

AHMET BÜBER:Maçların çoğunu izliyorum en beğendiğim maç Portekiz İspanya maçıydı.

Turnuvanın ilk maçları zevksizdi ama git gide seyir zevki yükseldi bence.

Video hakem çok iyi bi uygulama oldu bence hakem hataları yok denecek kadar azaldı.

Benim favorim Brezilya kupayı onların alacağını düşünüyorum ikinci adayım da kadro kalitesi ve ev sahibi olduğundan Fransa,turnuvanın yıldızı Ronaldo olacak gibi duruyor yeni parlayan biri pek yok.Teşekkür ederim iyi akşamlar Ali amca.

23 haziran erdinç

SEBAHATTİN ERDİNÇ:Ali amca öncelikle tavşanlıyı sporun içinde tuttuğun için spor hakkında bilgilendirdiğin için çok teşekkür ediyorum. İlk sorudan başlamak istiyorum. Şu ana kadar en güzel maç İspanya- Portekiz maçı diye düşünüyorum. Maç o kadar tempolu ve keyifliydi ki özetini bile defalarca izlemek keyif verdi.

Oynanan maçlar iki takım kalitesine göre değişiyor. Eğer takımlardan birinin kalitesi diğerine göre kötüyse ilk hedef gol yememek oluyor bu da skor açısından kısır maç izlememize sebep oluyor ve haliyle seyir zevkini de düşürüyor.

Futbol tarihinde geçmişten günümüze bakarsak birçok kurallar değişmiş ve hepsi futbolu daha güzel daha adil kılmaya yönelik olmuş. Bu kuralın amacının da bu olduğunu düşünüyorum oyunun daha çok durmasına, soğumasına sebep olsa da sahadaki oyuncuların emeğinin karşılığını almaları için güzel bir uygulama diye düşünüyorum.

Açıkçası benim favorim Fransa birçok yıldız oyuncuyu kadrosunda bulunduruyor ama bazen birçok yıldızı olan takım olumsuz sonuçlara sebep olabiliyor. Turnuvanın yıldızı ise galiba hepimiz bu konuda aynı fikirde olacağız takım arkadaşlarının da desteğiyle Cristiano Ronaldo olacağı yönünde. Son olarak fikirlerimizi belirtme fırsatı verdiğin için sana teşekkür ediyorum.
23 haziran korkmaz
HASAN KORKMAZ:öncelikle merhaba Ali abi uzun zaman oldu konuşmayalı bu dünya kupası da bir bahane oldu bu konuda hemen hemen her maçı izledim şu ana dek en keyifli bence Portekiz İspanya maçıydı bol gollü adına yakışır bir maçtı.
Pek değil Ali abi beklenilenden daha aşağıda seyir zevki oluyor ben daha keyifli daha bol gollü daha kalitede bir futbol bekliyordum ama ilerleyen maçlarda daha da artacaktır diye düşünüyorum seyir zevkini.
valla Ali abi bir taraftan iyi bir uygulama bir taraftan da kötü bence. İyi tarafı ise ilk anda göremediklerini belki de takımların kaderlerini değiştebilecek pozisyonlarda farkedemediklerini yaptıkları hataları telafi etme şansları doğuyor. Kötü tarafı ise sonuçta insana dayalı bir oyun bu ve mutlaka hata olacaktır. Ve futbol da hatalar oyunudur bu işin güzel tarafı da bu ve bunu bozuyor.
Şimdiye kadar izlediklerim arasında Fransa Hırvatistan daha keyifli daha favori gördüm. Ben aslında en başta Almanya’yı favori görüyordum ama ilk maçta beklenileni veremediler. Ama yine de Almanya her zaman Almanya  favorim yine Almanya.
Nijerya dan Ahmet Musa  belki de Galatasarayımıza gelmesini istediğim için böyle düşündüm yine de Cristiano Ronaldo turnuvanın yıldızı ve gol kralı olup kariyerine bir yeni rekorunu da ekleyecek gibi görünüyor
Ben de teşekkür ederim Ali abi bu güzel sohbetin için. Artık amatör maçlarda tekrar görüşmek dileğiyle bu yıl 1.amatör müsabakaları baya bir zevkli olacak gibi.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.