Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AMATÖR FUTBOLCULAR BİRLİĞİ AÇIKLAMASI

05.02.2021 cuma günü İstinye orhan saka tff binasinda Tff başkan vekili ve TASKK Başkani sayın Ali Düşmez ile saat:15:30 başlayip 20:00 de biten, toplanti sonucu, Binlerce magdur Amatör lig camiasi için beklentilerimizi ve taleplerimizi ilettik,çözüm için karşilıkli saatlerce süren istişarede.
1.Amatör liglerin oynatılmasi için,lisansli sporculara, belirli saatlerde sahalarin acılmasi için başvuruldugu..
2.Aşi için bakanlığa,Tff tarafından resmi olarak müraacat edildiği..

3. 15 şubatta amatör transferin açılıp şubat ortasinda somut net adımlar atilacaği..

4.Türk futbolunun geleceği ve binlerce kişinin magduriyetinın bitirilmesi için çalişmalarin hizlandiği..
Ayrica Ali düşmez başkanın ben Amatör ligi yaşatmak ve oynatmak için varim bundan kimsenin şüphesi olmasin, saglık ve spor bakanının onayı ile tüm önlemlerimizi alip Türkiye Futbol Fedarosyonu olarak bizim tüm hazirlıklarimiz hazir demiştir..!!
Gelinen bu noktada bizlerin beklentisi öncelikle Spor bakani sayın M.KASAPOGLU ve Tff Başkani NİHAT ÖZDEMİRİN resmi görüşmeleri ve yazişmalari hizlandirip,üstlerine düşen görevi yapmalarini ve binlerce magdur Amatör camiayi hayata döndurup Amatör ligi yaşatmaktir..!!
Amatör camia olarak son sözümüz..!!
Sayın yetkililer şubat ortasi sözünüzun arkasinda durup,somut adimlar atip magduriyetimizi bitirin ve bizi sahalarimiza kavuşturun..!!
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.