Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

Altıntaş’a yeni hastane

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, 8 milyon 500 bin TL maliyetli yeni hastaneye taşınma işlemlerinin başladığı bildirildi.

Yapımı tamamlanan ve temizlik işleri yapılan yeni Altıntaş Devlet hastanesinde Kaymakam Musa Kazım Çelik, Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Halk Sağlığı Müdürü Ali Güvey incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Ferit Karabulut, ’’4 bin 800 metrekare alanda yapımı tamamlanan 20 yataklı yeni devlet hastanemize taşınma işlemleri başlamıştır. Devlet hastanemizde yeni teknoloji diyaliz ve röntgen cihazları olacaktır. Altıntaş ilçemizin uzun yıllar sağlık ihtiyacını karşılayacak bir hastane yapılmıştır. Doktor sayımız yeterlidir. Sadece Uzman doktor talebimiz vardır. onunda kısa sürede halledileceğinden eminiz. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen başta sayın Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize, Kütahya Valimize, Kütahya Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler’’ diye konuştu. (YD-EFE)

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.