Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ALTINORDU CUMARTESİ ANTRENMANI

Spor kamuoyunca biliniyor,Altınordu futbol okulları,Akıncılarsporla bir protokol yaparak,Tavşanlı’da da faliyet göstermeye başlayacaktı.Bu bağlamda geçtiğimiz hafta çalışmalara başladılar.06.07.2019 Cumartesi günü antrenmanlarını bizde takip etmeye çalıştık.

7 temmuz altınordu 2005-2006 lılar

Altınordu futbol okullarının Tavşanlı genel koordinatörlüğünü Ersin Aslan yapmakta.Bizim izlediğimiz antrenmanda üç teknik sorumlu vardı.Ayrıca,genel idari işleri düzenlemek için bir koordinatör,Betül Zeybek.Teknik sorumlular,Mehmet Türker,Burak Kırbıyıkoğlu ve Enes Günay.

7 temmuz deniz berk altınordu

Futbol okuluna kayıtlı öğrencileri beş ayrı grup halinde çalıştırdılar.Önce 2005-2006 yaş grubu sonrasında 2007 yaş grubu.2008-2009 ve 2010-2011 yaş grupları ve son olarak 2012-2013-2014 yaş grubu.

Çalışmalar Akıncılarspor tesislerinde gerçekleştiriliyor.

7 temmuz altınordu deniz ve arkadaşları

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.