Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ALT YAPI MAÇLARI KARAKOVA YENİLENİYOR

Bize göre uzun süreden sonra karakovaya gittik.Alt yapılard U13 yaş grupları maçlarına göz atalım diye.İyi ki gitmişiz 13 yaş grubu çocuklarının keyifli maçlarını izledik.İlk maç Erdem Gençlikspor ile Akıncılarspor arasındaydı.İkinci maç Hanımçeşmespor ile Moymulspor arasında.Çocuklar ciddiyetle ve keyifle ve futbol oynamanın zevkine vararak oynadılar diyebilirim.

28 nisan akıncılar 3

Alt yapıya gönül verip emek veren bütün futbol adamlarını bütün içtenliğimle kutluyorum.Dikkatimi çeken bence en önemli şey izleyici sayısının yok denecek kadar az olmasıydı.Hadi minikler oynuyor diye sporseverler pek ilgi göstermiyor.Kardeşim sahada top oynayan miniklerin hiç mi kimi kimsesi yok?Arkadaşımız Yasin Karaaslan vardı torun peşine gelen ona da helal olsun.

28 nisan akıncılar

Karakova da olunca amatör sporun tam içinde olanlarla muhabbet de bize her zaman keyif veriyor.En çok sohbeti de sevgili Bülent Geren’le gerçekleştirdik.Halen Erdem Gençliksporun genel koordinatörlüğünü sürdürüyor,TUFAD yönetiminde aynı zamanda.Bülent Geren’in futbol düşünceleri de bize her zaman olumlu gelmiş ve ışık olmuştur.

28 nisan hanım çeşme muhtar

Erdem Gençlik-Akıncılarspor maçının ilk yarısını da R.Tamer Kıran’la izledik.Onun da kendine münhasır kişiliği var,sporseverlerin çoğu tanır.Bu sene gene Çukurköysporun alt yapısının başına geçmiş.Hayırlı olsun dedik Tamer hocaya da.

28 nisan geren güney

Maçın ilk devresinin sonunda, Tamer hoca ile eski sentetik tarafına gittik.Malum yeni ve güzel tesislerin yapım çalışmaları başladı.Ben gidip denetlemesem olmaz tabi.Şaka ya şaka biz kim denetlemek kim.Karakovaya mükemmel tesislerin yapılmasına en çok sevinenlerden oluruz.Bu nedenle derdimiz yakından takip edebilmek ve sporseverlere bilgi aktarabilmek.Mütahhitlerden Eyüp Onur bey 4 ay hedefinin daha da öne çekilebileceğini söyledi hadi inşallah dedik.

28 nisan moymul28 nisan niyazi ömer

Alt yapıya önem verip emek veren bütün futbol adamlarını bir kez daha tebrik ediyorum.Ancak söylemeden geçemeyeceğim.Maalesef Tavşanlı amatör kulüplerimizin hepsinde,alt yapı çalışmaları nihai hedefine ulaşamamaktadır.19 yaş grubundan sonra bu çocuklardan bazılarını A takımlarda göremedikten sonra ya da dış transfer yapamadıkları sürece,bütün çalışmaların hiç bir anlamı kalmıyor diye düşünmekteyiz.

28 nisan ben tamer

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.