Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ALPER AKSOY TAVŞANLI GENÇLİKSPOR

ALİ MERMER:Alper aklımda kaldığı kadar geçen sezon Güzelyurtspordaydın. Bu sezon Tavşanlı Gençlikspordasın. Nasıl geçti ilk yarı Tsvşanlı Gençlikspordasın açısından?
ALPER AKSOY:Merhabalar Ali Abi evet geçen yıl güzelyurtspordaydım bu yıl altyapısından yetişmiş olduğum Tavşanlı Gençlikspora transfer oldum.ligin ilkyarısı itibariyle sezona güzel bi başlangıç yaptık beklemediğimiz sonuçlar aldık puansal anlamda bakıcak olursak suanda 4. Sıradayız çok ta istemediğimiz bi sıradayız ama ligin ilk yarısı güzeldi…
ALİ MERMER:Peki kendi performansın nasıldı? Yedi maçın hepsinde oynadın mı, kart gördün mü, defans oynuyorsun ama gollere katkın var mı?
ALPER AKSOY:Kendi performansıma gelicek olursak ligin ikinci haftasında çardaklıspor karşılaşmasında bi kırmızı kart gördüm onun haricinde tüm maçlarda forma giydim.Takım arkadaşlarıma hücum anlamında elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyorum Ömerbeyspor karşılamasında bi gol atarak takımım için faydalı olmaya çalıştım ama 1 puanla sahadan ayrıldık.

ALİ MERMER:Bulunduğunuz gurup için neler söyleyebilirsin?
ALPER AKSOY:Bulunduğumuz grup için şunları söyleyebilirim Ali Abi grubumuzda güçlü rakiplerimiz var herkes herkesi yenebilecek kapasitede zor bir grupta mücadele ediyoruz Tavşanlı Gençlikspor olarak allahın izniyle alnımızın akıyla bu gruptan çıkmak istiyoruz.
ALİ MERMER:ikinci yarı nasıl geçer., Tavşanlı Gençlikspordasın olarak play-off’lara kalabilecek misiniz?
ALPER AKSOY:Sizde biliyorsunuz ki teknik direktörümüz değişti ikinci yarıya daha güçlü çıkmak için çalışmaya devam ediyoruz ikinci yarı bizim açımızdan güzel geçiceğine inanıyorum hocamız bizi gayet güzel bi şekilde motive ediyor ve bizde çok çalışıp inşallah playoff lara kalacağız.
ALİ MERMER:Dünya Kupası maçlarını izleye biliyor musun, şampiyon kim olur?
ALPER AKSOY:Dünya kupası maçlarını vakit buldukça izlemeye çalışıyorum Ali Abi güzel karşılaşmalar oluyor benim dünya kupasında ki favorim Brezilya.
ALİ MERMER: Alper teşekkürler ve başarılar ikinci yarı için. Eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi.
ALPER AKSOY:Ali Abi Tavşanlı amatör futboluna verdiğiniz emeklerden dolayı çok teşekkür ederim inşallah bir daha röportaj yapma fırsatımız olur sizinle iyi günler diliyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.