Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ALKIŞLAR MOYMULSPORA VE FEDERALLERE

Maçın 89.dakikasıydı,tamda Moymulspor yedek kulübesinin yanındaydık,herkes nefesini tutmuş,Hüseyin Güleç’in vuruşunu bekliyordu.Yöneticilerden,Timuçin Danışman çarptı gözüme,çömelmiş öylesine bekliyor o da herkes gibi.Ve Güleç penaltıyı gole çevirdi.Ortalık sevinç yumağına döndü.Bizde,antrenör Muhittin Başaranla sarmaş dolaş olduk.Bu gol aynı zamanda maçın skoruydu,2-1 galip bitirdi,Moymulspor.Eleştiri rumuzda var ya hani içimizden geçeni yazalım.Güleç,aslında tereddütlüydü topun başında,atacağı köşeyi de kaleci tahmin etti.Epey sert vurmuş olacakki,kurtaramadı,iyi bir penaltı atışı değildi kısacası.Ama bir taraftan da 89 da o penaltıyı kullanmak ve gole çevirmek de,her babayiğit,topçunun işi değildir.Tebrikler Güleç’i.

 

17 aralık güleç17 aralık selim

Aslında maç,90 dakika boyunca dengeliydi.Ama Moymulspor,takım olarak kazanmaya inanmış ve maçı almayı çok istemişti ve başardılar.Tabi Moymulspor taraftarı ve taraftar grubu federaller de maçı kazanmayı gönülden istediler.Federaller demişken,teşekkür ederim şahsım adına.Maç başında resimlerini aldıkta,sağolsunlar,alkışlarıyla karşılıksız bırakmadılar.

 

17 aralık vitra

Maç için çok bir şey yazmadığımız dikkatinizi çekmiştir.Muhteşem bir galibiyetten,hele de bir kişi eksik kazanılmış maç için,övgüden başka ne yazılabilir ki?Saha da ter döken,bütün futbolcuları,oynayanları oynamayanları,teknik ekibi,yöneticileri,taraftarları,bütün içtenliğimizle kutluyoruz.Sporsever olarak,Tavşanlı’lı olarak böyle coşkuyu özlemişiz.Tabi biz de kendi çapımızda,ortak olmaya çalıştık sevinçlerine.

 

17 aralık muhittin

Şu karakova mevzusuna da kısaca değinelim.Maça girmeden,ASKF başkan yardımcısı,sayın Celalettin Altay’ı aradık,tamam stad da görüşürüz dedi.Celalettin bey ve ASKF genel sekreteri sayın Ramazan Aslandaş’la konuştuk,mevzuyu.Ama açıkcası,gene doyurucu yanıtlar alamadık.Sayın Aslandaş,aslında bu bizim konumuz değil.Yeterli bilgi,il spor müdürlüğü ve ilçe spor müdürlüğünde diye işi bağladı.Neyse,bizim mezbelelik,her aman için,başlı başına,yazı konusu olur bizim için,her zaman.

Maçın devre arasında,amatör futbolcu kardeşlerimizle de keyiflimuhabbet içindeydik.Transfer haberlerini aldık,Serkan Türker,İbrahim Duyum ve Hasan Korkmaz’dan.Arada,amatörün teknik adamları,Ahmet Saka ve Ahmet Bal,ile selamlaşıp geçtik.Sevgili kaptan Burhan Zorbayı’da uzaktan gördük de gidemedik yanına.Bulcaz ama onu da,bu yıl kurulan Erdemspor bünyesinde o da var,Erdemsporu konuşmak isteğindeyiz.

 

17 aralık aslandaş celalettin17 aralık serkan ibo hasan

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.