Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ALKIŞLAR FEDERALLERE

Aslında maçın başlangıcı tamda istediğimiz gibiydi.Hem T.Linyitspor hem Moymulspor takım halinde centilmendiler,trübünleri birlikte selamladılar.Maç boyunca da her iki takım futbolcuları centilmenliği elden bırakmadılar.Keyifliydik,karakova mezbeleliğindeki tribün çirkinliklerine rağmen.Nedeni eski ve sevilen ve bizimde sevdiğimiz futbolcularımızdan Veli Akbulut’un kardeşinin Tavşanlı’da oluşuydu.Hasan Akbulut ve arkadaşı Doğukan,Veli’nin maç dönüşü Tavşan’lı ya uğrayınca maçımızı birlikte izledik.Ancak bu keyfimize tayfa taraftar grubu tam anlamıyla limon sıktı.

 

25 eylül fedraller25 eylül ben deniz

Maçın 21. dakikası(özellikle baktık skorborda)birden bire ortalıkta hiç birşey yokken başladılar galiz küfürlere.Sahaya ineriz ananızı…..bilmem naparız.Ayıptır yazıktır ya,karşındaki düşman değil ilçenin bir diğer takımı.Sahada futbolcular arasında en küçük bir dalaşma yok,,Moymulspor taraftarı kendi takımını desteklemek derdinde,en küçük bir kötü lafları yok.Başka gelişmelere kızıp sinirlenip,hemşehrilerine galiz küfürler etmenin,taraftarlıkla bir bağdaşması yok.Bu kötü tezahuratların Linyitspora beş kuruşluk faydası da yok,üstüne üstlük zararı olacağını hepimiz biliyoruz.Geçmişte yaşadık bunun örneğini,tribünlerde terör estirmeyelim.

 

25 eylül tayfa 1225 eylül tayfa

Tabiki Moymulspor taraftarlarını,Federaller grubunu tebrik ediyoruz.Yapılan olumsuz tezahurata aynı şekilde karşılık vermediler.Centilmence kendi takımlarını desteklemeye devam ettiler.Tayfanın kötü tezahuratına alkışlarla karşılık verip,Moymulspor taraftarı küfür etmez sloganlarını yükselttiler.Bulunduğumuz kapalı A ve yan taraftaki kapalı B grubuda,küfürlü tezahurata gereken tepkiyi koydu.Küfürü yuhaladılar,Moymulspor taraftarını alkışladılar.Ancak kendi içimizdeki tutarlı davranışı devam ettiremedi maç sonunda kapalı A taraftarlarıda.Önce takımı sonra Besler’i çağırdılar,galibiyet coşkusunu yaşamak için.Peki kardeşim bu coşku sırasında,Kütahyasporu neden karıştırıyorsun,yuhaladığın grubun ettiği küfürün aynısını şimşekler için yapıyorsun?Takımlarımız arasında gereksiz gerginlik yaratmaktan uzak durmalıyız hepimiz.

 

25 eylül özcan25 eylül moymul mustafa

Maç için çok fazla bir şey yazmak istemiyoruz,iki takımımız karşı karşıya geldi taraftarı olduğumuz takım kazandı.T.Linyitspor kazandı ancak açıkcası hem bizim  hem taraftarlarımızın beklentisinin altında kaldı futbol açısından.Maçın ilk yarsında golü bulabilmeliydi,beceremediler 4 şut denemeleri var etkili olmayan.Moymulspor daha çok kapanmayı tercih etti ilk etkili çıkışları 35 de Hüseyin Güleç’le oldu ve 43 de de atamayana atarlar kuralı işledi ve golü buldular.Aslında ikinci yarı daha iyi gibiydi Moymulspor ama bu kezde T.Linyitspor yakaladığı her pozisyonu gole çevirdi.

 

25 eylül linyit maç sonu

T.Linyitsporu başa Ahmet Yakak,Mehmet Besler,Özcan Alkan,Vili İsiani ve Adem Hakan Ali Denizer’i koyarak tebrik ediyor,galibiyet serilerini devam ettirmelerini diliyoruz.Moymulsporu başa Selim Açıkbaş,Hüseyin Güleç,Onurcan Şenkartal ve Cihat Öztürk’ü koyarak tebrik ediyor,ilerleyen haftalarda daha iyi olmalarını bekliyoruz.Her iki takım teknik direkdörleri Hasan Şengün ve Erhan Sarıgöl’ü takımlarına centilmence futbol oynattıkları için kutluyoruz.

1 Comment

1 Comment

  1. tarafsız taraftar

    27 Eylül 2017 at 07:35

    Moymul Spor forveti 8. Numara hakkında; Tavşanlıda hiç mi forvet kalmadı acaba, Resmen katliam, israf. Çok gereksiz bir oyuncu

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.