Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ALİ BUÇAN KAZANMAK ZORUNDAYIZ DİYOR

Tavşanlı Linyitspor önümüzdeki hafta oynayacağı Yeşilköyspor maçının hazırlıklarını Tunçbilek’de sürdürdü.

Antrenmanın başında,sakatlığı süren Muhsin Özçiğdem’le,özel olarak ilgilenen,sayın Buçan’ın düşünceleri:

 

19 ekim buçan muhsin19 ekim daş

Öncelikle deplasmanda oynadığımız Feriköy maçından bahsetmek isterim.Aslında görünen skor,sahadaki futbolun yansıması değil,bunu samimiyetle söylüyorum.Maç boyu çok kötü dört gol yediğimizi söyleyebilirim.Bunu söylerken kaleci Ahmet Daş’ı suçlamak ya da kötülemek amacı gütmüyorum.Çok genç ve yetenekli bir sporcu,Yeşilköy maçında da oynatacağım,aslanlar gibi oynayacağına inanıyorum.

 

19 ekim vili19 ekim besler

Yeşilköy ile oynayacağımız maça gelirsek,kazanmamız gereken bir maç olduğunu,zaten herkes biliyor.Bütün hazırlıklarımızı da,üç puan almak üzerine yaptık.Bu maçı kazanıp,bay geçeceğimiz sekizinci haftaya kadar iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz.

Belirtmek istediğim bir başka konu,benim hiç bir bahaneye sığınmayacağımdır.Yani ilerleyen zamanlarda kimse benim ağzımdan,vay ben sezon başı hazırlıklarında yoktum,vay kadroyu ben oluşturmadım laflarını duyamayacaktır.

 

19 ekim özcan19 ekim hasan

Ben sezon başı hazırlık durumlarının ne olduğunu biliyordum.Kadro yapısına da vakıftım,bu kadro ile başarıyı yakalayabileceğimize inandığım için,görev kabul ettim.

Dediğim gibi inşallah,kendimizi toparlayacağız ve önümüzdeki maçları birer birer kazanacağız.Ben ve ekip arkadaşlarım ve futbolcu kardeşlerim buna inanıyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.