Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AKINCILARSPOR ZOR KAZANDI

Tavşanlı Linyitsporun Bozuyük Vitraspor karşısında şok mağlubiyeti,bizide darmadağın etti de,genede karakovaya koşmaktan geri durmadık.Oğlumuz Mustafa’ya yetiştir bakam dedik de yetiştirdi sağolsun.Sonrasında baba işim de var ya deyince,sen git gali,elbet döneriz dedik.

İlgimizin nedeni,Gençlikspor maçında izlediğimiz Akıncılarsporun ne yapacağını merak etmekten geliyordu.Bir başka nedeni,Kümaşspor teknik sorumlusu Ali Sulu’nun maçtan önce bize oldukça iddialı konuşmasıydı.Göreceksin abi gelirsen,Akıncılarsporu yenmeye geleceğiz demişti.Açıkcası biraz da gülerek,yok hocam yenemezsiniz,sen daha bir kez galip geldin,Akıncılar sizi yener demiştim.

Nitekim öyle de oldu,kağıt üzerinde de favori olan Akıncılarspor,kazandı maçı.Gerçi bize göre zorlandı,attığı iki gol de her iki yarının sonlarına rast geldi.Dahası ikinci yarı,sanki 1-0 lık skora razı gibi oynadılar.Hücumda çoğalmayı pek düşünmediler gibi geldi bize.Kümaşspor beraberliği yakalayacak pozisyonları buldu bulmasına ama değerlendiremedi. Ha  bu arada sayın Sulu yedikleri ilk golün kesin ofsayt olduğu iddiasında.Sence de öyle değil mi dedi de anlamam hocam dedim.İzlediğimiz yer sahanın tam ortası,oradan ofsayt görebilecek kadar ermedik daha.

 

6 kasım akıncılar 11 numara

Maç aslında centilmence geçti geçmesine de,hakem gereksiz gerilmelere yol açacak nerdeyse.Bir taç atışının el değiştirme mevzu,saha içini de gerdi,tribünlerdeki az sayıda izleyiciye de.Ki izleyiciler arasında Akıncılarspor yöneticileri de var.Hatta birisi,küfürün dozunu da kaçırdı.Olmuyor ama böyle dedik,sen burdan yönetici olarak küfürü bastın mı,taraftar daha çok küfüre başlıyor,sonrasında gerginlik saha içerisindeki,genç futbolculara yansıyor.Bu kez diğer yönetici arkadaşım,Ali abi taraftar yok ama dedi de bizde pek uzatmadık.

 

6 kasım kümaş 7 numara6 kasım kümaş

Karakovaya yani mezbeleliğe geldiğimizde gene aynı amatör sevdalıları.Önce Tuncay Kara noldu bitti mi maç deyince,he bitti,sen neden gelmedin deyince.Tamam gali benim Linyit işi dedi,valla Tuncay da tamam diyosa iş biraz zora girmiş gibi.Mustafa Büber hoca ile Ayvalısporda oynayan oğlu Ahmet’le iki lafladık.Noldu sizin maç diye Ahmet’e sordum,2-0 aldık Ali amca deyince,bravo tebrikler dedik.Rakipleri Ömerbeyspordu,bu aralar ha bire tekliyorlar.

 

6 kasım ben cengiz hoca6 kasım ben topçu

Cengiz hoca da gene oralardaydı,hem de Linyitspordan sonra o da koşup gelmiş.Biliyor topu hoca,iyi olacak dediği maçları kaçırmamaya çalışıyor.Kuruçaysporlu futbolcu Mehmet Topçu ilede iki laf ettik.Sakatlığı sürüyor,ligin ikinci yarısında gelmişti,pek de bir maç oynamadı.Aslında Mehmet Topçu’da T.Linyitsporun alt yapısından yetişenlerden.Daha üst seviyelerde olması beklenenlerdendi.Ama olmadı beklenen sıçramayı yapamadı,şanslık diyelim.Ama Mehmet de işin farkında,daha üst seviyelerde,futbol oynamanın hesaplarını yapıyor.Allah gönlüne göre versin diyelim.

Sevgili Tamer Kıran’a gelip noktayı koyalım,bayağı uzattık gibi.Abi vallahi bu aralar milletin ağzına sakız oldun dedi.Şimdi isimlerini yazmayalım,iki ayrı köylü hemşerilerimizle denk gelmişler,konu olmuşuz yazdıklarımız için.İşin gırgırındayız,iyi işte Tamer dedim,reklamın iyisi kötüsü olmaz.Eeee dedim,sövüyorlarmıydı,gülüyorlarmıydı,yok canım sövmek yok deyince eyi dedik tabi.Sonra sen hakikaten bazan tek taraflı yazıyorsun demesin mi.Hayırdır ya sen bari bunu deme dememize kalmadı.Sen Tamer bana bozuluyor bazan diye yazmadın mı dedi.He yazdım ne var bunda deyince.Sen de bana bozulmuyormusun bazan dedi.He bozuluyorum Tamer hoca deyince,madem öyle napm kendi bozulduğunu da yazmıyorsun deyince.İlahi hoca bu mu sıkıntın yazarız ne var deyip kestik.

Mezbelelikten evimize götürdü Tamer Kıran,teşekkürü hak etti.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.