Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

AKINCILARSPOR TEKLEDİ 1-1

DEMİRBİLEKSPOR:Alican Kasal-Mehmet Sadık Düzenli-Öner Aydın-Onur Nal-Erdoğan Öztürk-Barkın Arslan-Enes Bedir-Cengiz Öztürk-Ramazan Yalçın-Ramazan Kocaağa-Ünal Özkara YEDEK OYUNCULAR:Hikmet Geleş-Emre Acar-Akif Tunç-M.Enes Kara-Emir Kocaağa-Anıl Kocaman

Antrenör : Ahmet BAL

24 mart demirbilek

AKINCILARSPOR:Onur Sülün-H.Hüseyin Döven-A.Burak Göktaş-Veysi Aslan-Cihat Bulut-Burak Kahraman-Hüseyin Kaygusuz-A.Emre Gök- Emre Seymen- Mahmut Tuğsuz-Berat Kara YEDEK OYUNCULAR:M.Eren Durak-E.Melih Güneş-Davut Tanrıkulu-Vedat Uygun-Sabri Taşlı- Abbas Bin Minkail

Teknik sorumlu :Murat GÖÇMEN

24 mart akın a.emre

Süper amatör ligimizde,ikincilik iddiasını sürdüren ve bu güne kadar en kuvvetli aday görüntüsünü veren Akıncılarspor,Demirbilekspor karşısında beklemediği bir beraberlikle yetindi.

24 mart demir erdoğan

Maçtan aldığı bir puanla lig ikinciliğindeki yerini korudu,ancak takipçileri olan,1867 Simavspor ve Dumlupınar Üniversitesispor ile arasındaki puan farkı bire indi.

24 mart demir barkın

Ada stadında oynanan maç ilk yarı dengeli geçti.İlk yarım saatte oyunun kontrolu daha çok Akıncılarsporun elindeydi.Bunun sonucunda 29.dakikada Hüseyin Kaygusuz’un golü ile 1-0 öne geçti Akıncılarspor.Demirbilekspor gole rağmen maçı bırakmadı ve 42. dakikada Enes Bedir ile golü buldu ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

24 mart murat göçmen

Maçın ikinci yarısında da aradığı galibiyet golünü bulamadı Akıncılarspor.Demirbileksporda,kontra ataklarda bulduğu pozisyonları gole çeviremeyince maç 1-1 sona erdi.

24 mart ahmet bal

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.