Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AKINCILARSPOR LİDERİ DEVİRDİ

Akıncılarspor ile Çamlıcaspor arasındaki maçı izlemeye niyetlenmiştik en başından.Öyle de yaptık,iyi ki de öyle yapmışız,bizce sahada güzel ve temiz futbol oldu.Oyuncular arasında öyle çokca,futbol dışı olaylar aşırı sertlikler olmadı.Tabi arada oldu ufak tefek de gene de onları futbolun olağan akışı içinde değerlendirmek gerekti bizce.

Akıncılarspor iyi ve istekli başladı maça.Karşılığını önce Ekrem’in mükemmel frikik golü ve Halil’in attığı golle alarak ilk yirmi dakikada 2-0 lık skoru yakaladılar.Sonrasında lider oyunu dengeler gibi oldu.Ve Altan’ın penaltıdan attığı golle önce 2-1 i sonra Sefa ile beraberliği yakaladılar ve ilk yarı 2-2 bitti.

 

26 şubatakıncılar

Bize sorarsanız Çamlıcasporun kazandığı penaltının,penaltı pozisyonu ile uzaktan yakından alakası yoktu.Pozisyonun benzeri ilk yarıda Çamlıcaspor kalesinde yaşandı.Ama bu kez,hakem penaltıyı çalamadı,neden bilmem.Kazanılan penaltının önemi şurda,Çamlıcasporu oyunda tutmuş oldu.2-0 geriye düştükden sonra atakları vardı ama öyle aman aman gol pozisyonları da yoktu.

26 şubat erdal kardeşler

 

İkinci yarı da gene karşılıklı ataklarla geçti denilebilir.Bu yarı da da hakem Akıncılarsporun bir penaltıyı es geçti gitti.Hatta Akıncılarsporlu Alperen’e yapılan maçın en sert hareketini de kırmızı kartsız savuşturdu.Akıncılarsporun sağ kanatdan geliştirdiği atakta,yapılan ortayı Çamlıca defansı kendi kalesine attı ve maçın skoru oldu bu.Akıncılarspor 3 Çamlıcaspor 2.

Şimdi dediğimiz gibi maç bitti,futbolcular çıkıyorlar.Bizde daha önce hoş geldiniz dediğimiz,Çamlıcaspor başkanı Hasan Okçu ve arkadaşlarına güle güle dedik.Bindik Mustafa Büber hocanın arabaya ayrılacağız.Bir bağırış çağırış,millet soyunma odalarının yanındaki tribünlere yığılmış.Çamlıcasporlu futbolcular tel örgünün dibine yığılmış yakışıksız görüntüler.Akıncılarsporlu taraftarlara da her iki taraf futbolcularına özellikle Çamlıcasporlu futbolculara yakışmadı.Tel örgünün içinden futbolcuları çekip alan,Çamlıcaspor teknik sorumlusu Erhan Horasanlı’yı özellikle tebrik ediyoruz.

 

26 şubat harun çoban

Maç öncesi ise oldukça keyifliydik diyebilirim.Mehmet Erdal ve ağabeyi Erhan Erdal ile.Murat Göçmen ve Serkan Duymuş hocalarla.Mustafa Büber hocanın evlatları amatör futbolcular,Ahmet ve Canip Büber’le keyifli sohbetimiz oldu.Murat Göçmen bir ara hadi bakalım iki kardeşler,bir maç yapın şurda görelim diye takılınca,sevgili Mehmet Erdal yok diye yan çizdi.

 

26 şubatmurat duymuş

Bir ara şu 1. amatörden 2. amatöre transfer mevzu gündeme geldi.Tepeciksporu transferleri arasında sevdiğimiz bir futbolcunun da adı geçti.Allah Allah dedim,bana bu sene ikinci amatörde oynamayacağım demişti diye konuştum.Göçmen hoca len abi sen bilmiyon mu,futbolcunun sadece Allah bir dediğine inanacaksın deyince gülüşüp geçtik.

 

26 şubatbüber kardeşler

Tribünlerde Mustafa Büber hoca ve Hüseyin Saka ile birlikte izledik maçı.Bir ara yan tarafta Akıncılarspor başkanı Harun Çoban’ı izledik.Heyecanla izledi başkan maçı,arada nahoş sözlerede müdahale etmesi hoşumuza gitti açıkcası.Harun başkan tribünde hadi oğlum,hadi aslanım diye sürekli aynı futbolcuya bağırıyordu.Başkan duymadı tabi bizim biraz ilerimizden,bizi güldüren yanıt geldi.Başkanım Allah aşkına başka futbolcu yok mu ya..

Akıncılarsporun saha içindeki teknik sorumlusu BAHTİYAR YATAR’I da tebrik ediyor selamlarımızı iletiyoruz.

 

26 şubat büber26 şubat bahtiyar

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.