Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AKINCILARSPOR BİLECİKSPOR BAYANLARINI KONUK ETTİ

Akıncılarspor Bayan futbol takımının misafiri Bilecik Spor Bayan Futbol takımıydı. İki takım dostluk ve kardeşlik mesajları verirken Akıncılarspor Kulüp başkanı Ahmet Göktürk Tavşanlı Haberciye şu açıklamayı yaptı.

3 aralık akıncılar göçmen

“Bu gibi maç organizasyonlarını arttırarak gençlerimizin maç kondisyonlarını ve alışkanlıklarını yakalamak istiyoruz.” diyerek maç hakkında şunları söyledi. “Güzel bir organizasyon oldu. Bilecik Sporun hocası başta olmak üzere futbolcularına en güzel şekilde misafirperverliğimizi yaparak sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu, spor yaparken aynı zamanda eğlenmemiz gerektiğini gösterdik.

3 aralık akıncılar maç

Murat Göçmen hocamız önderliğindeki takımımızı daha yeni kurmamıza rağmen ve antrenmanları 3-4 ay gibi kısa bir zaman içinde yapmamıza rağmen oyuncularımızın performansı bizleri çok mutlu etti. Skor önemli değildi belki ama Elif Dalmaz’ın kaptanlığındaki kızlarımızın galip gelmesi de bizleri ayrica mutlu etti.

3 aralık akıncılar bilecik iki kaptan

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.