Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AKIN ŞİRİN BAŞKAN SOMA’DA DESTEK BULMUŞ

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR kulüp başkanı sayın Akın Şirin,bu sezon takımımız için,çok daha fazla fazla çabalıyor.Geçtiğimiz günlerde Soma’da T.Linyitspora maddi kaynak yaratabilmek için girişimleri olmuştu.Pek dile getirmesek de sayın başkanın Soma’ya gittiğini duymuştuk.Anlaşılan o ki sayın Akın Şirin,Soma’da TKİ ile çalışan firmalardan destek bulabilmiş.Soma’lılar ise daha yeni farkına varmışlar.Soma Tv /Net Soma isimli sosyal medya hesabında konuyu dile getirmişler.

Akın Şirin başkanın Soma’da bulduğu desteği,Tavşanlı’dada her kesimden bulabilmesini bekliyoruz.Soma sosyal medya hesabından yapılan paylaşımı da aynen yayınlıyoruz.

SOMA’DAN TAVŞANLI LİNYİTSPOR’A 400BİN TL

Tavşanlı Linyitspor yöneticileri geçtiğimiz günlerde Soma’da firmaları ziyaret ederek takımlarına maddi destek topladığı iddia edildi.

İddiaya göre Türkiye Kömür İşletmeleri’nin de adı kullanılarak Soma’dan Tavşanlı Linyitspor’a 400bin TL maddi destek toplandı.Bu olay ile ilgili Somaspor taraftarları;”Kütahya Tavşanlı Linyitspor’da bizim takımımızdır,desteklenmelidir ancak Soma’da bulunan,burada ticaret yapıp para kazanan firmaların önceliği Somaspor olmalıdır”diyerek tepki gösterdi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.