Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci
dav

Spor Haberleri

AKIN ŞİRİN BAŞKAN HABERİ YALANLADI

Dün bizim sitemizde  T.Linyitsporun başkanı Sayın Akın Şirin’in Soma’da bazı firmalardan,maddi destek sağladığını SOMA TV/NET SOMA sitesini kaynak göstererek yayınlamıştık.

T.Linyitspor kulüp başkanı sayın Akın Şirin,bize ulaşarak böyle bir haberin asılsız olduğunu bildirdi.Kendisinin Soma’da hiç bir firmadan,kulüp adına maddi destek sağlamadığını açıkladı sayın başkan.Bunun yanında bahse konu haber sitesinin,mesnetsiz olarak böyle bir haber yayınlamasını yadırgadığını belirtti.

T.Linyitsporun bir kurum takımı olduğunu vurgulayan başkan Şirin her dönem olduğu gibi bu dönemde şeffaf bir şekilde yönetildiğini belirterek haberde geçtiği gibi 400 milyar liralık bir maddi desteğin Soma’da hiç bir firmadan sağlanmadığını hesaplarının her kuruma açık olduğunu vurguladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.