Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

AKİF ÖZCAN TEPECİKSPORUN GENÇ FUTBOLCUSU

A.MERMER:Akif merhaba,sende Tavşanlı Linyitsporun alt yapısından yetişenlerdensin.Şimdi Tepecikspordasın ve bu sezongeldin bildiğim.Önce kendini tanıtsan nasıl başladınLinyitsporda veneden ayrılmak zorunda kaldın?

A.ÖZCAN:Merhaba Ali abi . Tepeciksporda 2 sene oynadıkdan sonra akademi ligleri başlayınca Linyitspor’a transfer oldum ve 3 – 3.5 senelik bi linyitspor serüvenim oldu ve pek başarılı oldugum söylenemez ve çevremden beklenileni karşılayamadım kısacası ben alt yapıya transfer oldugumdan beri küme düştük.

İşin gülünç tarafı ve son sene akademiye çıkmayınca alt yapı kapandı dedigim gibi hocalar sanırım yeterli görmedigi için yeni sezon için görüşmedik ve o sezonun sonunda ön , arka , yan çapraz bağlarım koptu 2 kez ankarada ciddi ameliyatlar geçirdim ve artık futbol benim için bitmişdi oynamıyordum.

 

23 mart akif tepecik

A.MERMER:Peki Tepeciksporun son Gençlergücü maçını nasıl yorumlarsın genç bir fu8tbolcu olarak?

A.ÖZCAN:Ali abi öncelikle maç hakkında gençlergücü taraftarı oyuncuları bana kızabilir ama biz ezerek yenildik 1-2 futbolcusundan da duydugum kadarıyla daha önce hiç birisi böyle bi galibiyeti bu oyunla almamışlar. Dedigim gibi atamayana atarlar taktigi devreye girdi çok kaçırdık nasip olmadı Allah nasip etmedi bana kalırsa çok istedik fazla hırs demek ki bazen iyi olmuyormuş.

A.MERMER:Şu anda ligde üçüncü sıradasınız 16 puanla bundan sonraki maçlarda Tepecikspor play ofa kalabilecek puanları toplar mı?Ve bu hafta Göbel Gençlikle belki kalan en zor maçınız ne düşünürsün?

A.ÖZCAN:Ali abi bu hafta zorlu bir maç olacak bana göre Göbelspor bizim maçı derbi olarak görüyor ama biz her zaman ki gibi sıradan maç gibi çıkıp oynamayı düşünüyoruz göbel maçıyla birlikte zaten 2 maçımız kalıyor ve diğeri Güzelyurt (Başköy ve Bay haftamız) sanırım playoff lardan çıkarız yönetimininde taraftara herkes yanımızda Allaha şükür.

 

23 mart akif tek

A.MERMER:Muhabbet ediyoruz ya taraftardan söz edelim.Tepecikspor taraftarı da sanki agresif duran taraftarlardan gibi,nedenkaynaklınıyor sence?

A.ÖZCAN:Abi öncelikle her taraftarın oldugu gibi bizim taraftarımızda agresif ama artı olarak bi agresifligimiz yok diye düşünüyorum çünkü her maç rakip takımdan bir oyuncu taraftarlarımıza el hareketi argo kelime kullanmadıkca bizim taraftarlarımız sadece bizi destekler ve arkamızda durur gencinden yaşlısına her maça geliyorlar Allah razı olsun.

Ama bir kere tavşanlıda bizim adımız çıkmış herkes bizi agresif olarak biliyor taraftarımızın agresif olma sebebi bence rakip taraftar ve futbolculardır.

A.MERMER:Şimdilik benden bu kadar Akif kalan maçlarınızda sana ve Tepecikspora başarılar.Eklemek istediğin varsa dinlerim.Teşekkürler.

A.ÖZCAN:Teşekkür ederim Ali abi iyi bir sohbet oldu sağlıcakla kal iyi günler iyi haberler.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.