Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Eskişehir Haber

AK Parti Odunpazarı Kadın Kolları 4’üncü Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Odunpazarı Kadın Kolları 4’üncü Olağan Kongresi’nde mevcut Başkan Esma Çakır Eserkaya yeniden başkan seçildi.

AK Parti Odunpazarı Kadın Kolları 4’üncü Olağan Kongresi’nde mevcut Başkan Esma Çakır Eserkaya yeniden başkan seçildi.

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, ilçe başkanları ile partililer katıldı. Yoğun katılımın olduğu buluşmada kadın kollarının parti içindeki önemine vurgu yapıldı.

Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 seçimlerine vurgu yaparak, kadın kollarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kongredeki coşkulu atmosferden dolayı gurur duyduğunu belirten Karacan, “AK Partimizin Odunpazarı Kadın Kolları 4’üncü Olağan Kongremizin başta ülkemize, şehrimize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın size selamlarını getirdim. Bugün bu salonda yüreği umutla dolan, geleceğe umutla sarılanları selamlıyorum. Bu coşkulu kalabalıktan dolayı gurur duyuyorum. Bugün 5 Kasım. AK Parti Odunpazarı İlçe Kadın Kollarımız, çok önemli bir günde kongresini gerçekleştiriyor. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Danıştay tarafından 10 ay hapis aldığı için belediye başkanlığından düşürüldüğü günün yıl dönümü. Bu, milli iradenin yok sayıldığı en büyük olaydır. Ama Cumhurbaşkanımızın bu ülkeye hizmet etmesine hiç kimse engel olamadı ve o küllerinden doğdu” ifadelerini kullandı.

“2019’da sandığa yumruğumuzu vuracağız”

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ise parti içindeki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. 2019 yılı itibariyle Eskişehir’de yeni bir dönemin başlayacağına inandıklarını belirten Başkan Ünlü, şunları kaydetti:

“Tazelenme, yeniden yapılanma toplantıları olarak ana kademe kongrelerimizi, ilçe kongrelerimizi tamamladık. Kadın kollarımızın, dış ilçe kongrelerini tamamladık. Önümüzdeki hafta Tepebaşı İlçe Kongresi’ni de yaparak kadın kollarımızı tamamlamış olacağız. Gençlik kollarımızın merkezdeki iki ilçesini de tamamlayarak kongre sürecimizi bitirmiş olacağız. 2019 için birlik ve beraberlik içerisinde yeniden güçlenmiş bu kadroyla iki seçimde de tüm hedefimiz Eskişehir’de başarıyı elde etmek için olacaktır. Birlik ve beraberlik içinde ana kademeyle gençlik ve kadın kollarımız bir yumruk olarak, 2019’da önce Mart ayında sandığa yumruğu vuracağız, sonra da Kasım’da yumruğu vurarak Eskişehir’de yeni bir dönemi başlatacağız.”

Kongre sonucunda mevcut Başkan Esma Çakır Eserkaya yeniden seçildi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.