Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

Ak Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı

Ak Parti Kütahya’da Belediye Başkanlığı adayı çıkarmayacağı konusunda iddialar söz konusu.  AK Parti’nin Bahçeli’nin memleketi Osmaniye konusunda ‘Jest’ yapacağı, Iğdır, Adana, Isparta ve Mersin’in de masada olduğu belirtiliyor. Bu iller arasında Kütahya’da mı yer Alıyor ? Başkanvekilliği ve meclis üyelikleri konusunda iş birliğine gidilecek. İttifak yapılan illerde adaylar, “Cumhur İttifakı’nın” ortak adayı olacak.

Bahçeli, İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR’DE ADAY GÖSTERMEYECEĞİZ… şeklinde açıklamada bulunmuştu. Ak Parti ise jest olarak bazı illerde aday gösterilmeyeceğini belirtti. Henüz net bir açıklama olmamasına rağmen, Söz konusu iller arasında Erzincan, Kütahya, Kırşehir, Zonguldak,Aydın’da Ak Parti tarafından Milliyetçi Hareket Partisine jest olarak aday gösterilmeyecek iller arasında gözüküyor.

AK Parti ve Mhp 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde de ittifak yapma kararı aldı.  Mhp Kütahya Belediye Başkanlığı Adayı olarak Alim IŞIK’ı açıklamıştı.  Ak Parti jest olarak Kütahya’da aday göstermeyerek ittifak kapsamına alacak mı ? Muhtemel illerin başında Kütahya birinci sırada gözüküyor.

Ak Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Ahmet Sami Kutlu, AK Parti’nin Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmesinin ardından gündemdeki isim oldu. Hukuk Fakültesi mezunu olan Ahmet Sami Kutlu, daha önce AK Parti’den belediye meclis üyesi olarak görev almıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Ahmet Sami Kutlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere dahil olacak
Yerel seçimlerde AK Parti’nin Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Ahmet Sami Kutlu, kamuoyunun araştırdığı isimler arasında yer almaya başlandı. Daha önce AK Parti’den Kütahya Milletvekilliğine adaylığını koyan Ahmet Sami Kutlu, 2019 yerel seçimlerinde Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak ilen edildi. Peki, Ahmet Sami Kutlu kimdir? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

AHMET SAMİ KUTLU KİMDİR?

ahmetsamikutlu

Ahmet Sami Kutlu, AK Parti’nin Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Avukatlık mesleğini icra eden Kutlu, bir dönem Kütahya Barosunda başkan yardımcılığı görevinde de bulundu.

Avukat Ahmet Sami Kutlu, 1970 Kütahya doğumludur. 1987 yılında Kütahya İmam Hatip Lisesinden 1991 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Yedek subay olarak vatani görevini tamamlamadıktan sonra 1994 yılından beri Kütahya’da serbest avukatlık yapmaktadır. Kütahya İmam Hatip Lisesi Koruma Derneğinde iki dönem başkanlık, Kütahya Barosunda saymanlık ve başkan yardımcılığı görevlerini yürüttü.

Kütahya İlme ve Hayra Hizmet Vakfı Mütevelli Heyetinde olup, halen başkan vekilliği görevine devam etmektedir. Kütahya Yardımeli Derneği kurucu üyesi, AK Parti’den Belediye Meclis üyeliği yaptı.

Birlik Vakfı’nın, Kütahya Kurucu İl Başkanlığını yapan Kutlu, son olarak AK parti Kütahya İl Teşkilatı Yönetimindeki görevini sürdürmektedir. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.