Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

AİZANOİ KISA FİLM FESTİVALİ DÜNYA İÇİN BİR TANITIM

Kütahya Valiliği himayelerinde, Aizanoi Sinema ve Fotoğraf Sanatı (ASİFSAD) Derneği tarafından düzenlenen Aizanoi Kısa Film Festivali’nin ikinci gününde sinemaseverler Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ) buluştu. Rektör Kavuncu festival ile ilgili, “Aizanoi Kısa Film Festivali sadece Kütahya için bir tanıtım değil, tüm dünya için bir tanıtım.” dedi.
#KSBÜ– KSBÜ Hekim Sinan Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, ASİFSAD üyeleri ve sinemaseverler katıldı. Program, profesyonel makyaj alanında uzmanlaşan Doç. Dr. Sevtap Aytuğ’un “Yeşilşam’da Makyaj” konulu söyleşisiyle başladı. Ardından “En İyi Yerli Belgesel” kategorisinde ödül alan “Çay Var İçersen” ve “Duende” belgeselleri gösterildi.

CESUR BİR BAŞLANGIÇ YAPTINIZ
KSBÜ’nün de katkı sağladığı festival ile ilgili Rektör Kavuncu, “Aizanoi Kısa Film Festivali sadece Kütahya için bir tanıtım değil, tüm dünya için bir tanıtım. Gelecek yıllarda da devam edecek bu festival için bir süre sonra zannediyorum ki dünya değerleri bu isimle birlikte yan yana olmak adına sizinle bir araya gelebilme çabasını göstereceklerdir. Ben bundan çok eminim Bir yerden cesur bir başlangıç yaptınız. Buralara getirdiniz. Bu cesaretle birlikte yolunuzdan hiç dönmeyin, aynen yürüyün diyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” diye konuştu.
Programın sonunda Rektör Kavuncu, ASİFSAD Yön. Kur. Bşk. Bülent Cebeci, Yön. Kur. Bşk. Yrd. Öğr. Gör Ahmet Sunal, Yön. Kur. Üyeleri Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ve Doç. Dr. Orhan Özatik; Yeşilçam’da Makyaj” üzerine sunum yapan Doç. Aytuğ ve dereceye giren belgesellerin yönetmenleri Mevlüt Karabulut ve Cihan Emre Zengin’e hediye takdiminde bulundular.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.