Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AHMET VE CANİP BÜBER KARDEŞLER

ALİ MERMER:Evet Büber kardeşler konuşmak keyifli olacak sizle.Ahmet seninle daha öncede röportaj yaptıkda tekrarlamakta sıkıntı olmaz gibiÖnce her ikinizde futbola nasıl başladığınızı hangi takımlarda oynadığınızı anlatabilseniz.

AHMET BÜBER:Merhaba Ali amca ben futbola Beyköysporda eski adıyla minikler katagorisinde  başladım ve tüm yaş kategorilerinde oynadım futbol hayatımın çoğuda Beyköysporda geçti.

CANİP BÜBER: Merhaba Ali amca, öncelikle bize vakit ayırdığın için sana çok teşekkür ederim.Ben futbola 2006 yılında mahallemin takımı Beyköysporda başladım.Çeşitli yaş gruplarında 6 sene oynadıktan sonra Mehmet Erdal hocam sayesinde Akıncılar’a transfer oldum ve orada da 6 sezon geçirdim.Daha sonra geçen sezon Gençlergücüspor forması giydim ve bu sene de futbola başladığım Beyköysporda forma giyeceğim Ali amca.

ALİ MERMER:Canip sen bu sezon geldin geçtiğimiz sezon Gençler gücündeydin.Gene her ikinize sorayım.ağabey kardeş aynı takımda oynamak nasıl bir duygu?

AHMET BÜBER:İki kardeş aynı takımda olmanın bazı sorumlulukları oluyor ama biz daha öncede beraber oynamıştık alıştık ve beraber oynamaktan mutluyuz.

CANİP BÜBER: Evet Ali amca, geçen sezon çok değerli insanlarla birlikte Gençlergücüspor forması giydim, bu sene tekrar mahallemin takımında oynamak nasip oldu. Biz abimle beraber 2016’da da yine Beyköyspor’da oynamıştık.Gerçekten tuhaf bir duygu, daha çok sorumlu hissediyor insan kendini. İlla ki kötü yanları da var ama genel olarak öz kardeşinle aynı takımda oynamak çok güzel bir duygu bence.

ALİ MERMER:abi bence daha da ilgincin babanız Mustafa hocanın da teknik direktörünüz olması.Gerek antrenmanlarda gerek maçlarda nasıl oluyor aranızdaki ilişkiler?

AHMET BÜBER:Babamızın hoca olması çok zor bir durum ilk zamanlar sıkıntısını çektik ama şimdi baba oğul dan çıkıp futbolcu hoca mesafesini koruyabiliyoruz.

CANİP BÜBER:Söylediğin gibi Ali amca, kardeşinle aynı takımda oynamaktan daha tuhaf teknik direktörünün baban olması. Ama bu konuda da biraz olsun tecrübeliyiz her ikimiz de. Ben Akıncılar’da babamla 3 sene çalıştım. Başlarda sıkıntılar çektim, gerek idmanlarda gerekse maçlarda alışmak için çok zorlandım ama şu an böyle bi sıkıntım yok, artık baba-oğul ilişkimizi tamamen kenara koyabiliyoruz idmanlarda ve maçlarda.

ALİ MERMER:Hazırlık maçları ile devam ediyor çalışmalarınız nasıl gidiyor futbolcu gözüyle?

AHMET BÜBER:Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor güzel bir ortamımız var ve lige en iyi şekilde hazır olacağız.

CANİP BÜBER: Hazırlık sürecimiz çok olumlu geçiyo Ali amca. Saha içinde ve saha dışında her geçen gün birbirimizi daha iyi tanıyoruz, tempomuz gitgide artıyo ve hocamızın oynatmak istediği oyuna gün geçtikçe yaklaşıyoruz.Önümüzde 2 hafta var, inşallah bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip sezona istediğimiz gibi başlarız.

ALİ MERMER:1. amatör ligde grubunuz nasıl,Beyköysporun hedefi bu sezon süper amatör lig yani şampiyonluk mu?

AHMET BÜBER:Grubumuzdaki Çobanköy spor hariç diğerlerini pek izleme fırsatım olmadı o yüzden yorum yapmayayım.evet bu sene hedefimiz süper amatör,geçen sene yarım kalan işi bu sene tamamlamak istiyoruz.

CANİP BÜBER: Grubumuzdaki takımlardan ilk hazırlık maçımızı oynadığımız Çobanköyspor hariç hiçbirini izlemedik, bilmiyoruz. Çobanköyspor birbirlerini tanıyan oyunculardan kurulu, uyumlu ve düzenli bir takım. Diğer takımları görmediğimiz için yorum yapmak doğru olmaz. Biz kendimizle ilgileniyoruz ve her takıma saygı duyuyoruz. Hedefimiz ise kesinlikle önce grup şampiyonluğu, daha sonra da Süper Amatöre yükselmek. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur.

ALİ MERMER:)Mustafa Büber hocayı babanızı da severim hiç aklınızdan ilk onbir garanti diye geçiyor mu,samimiyetle yanıt verin ama.

AHMET BÜBER:Ali amca babamı az çok tanıyorsan yada tanıyanlar kesinlikle öle bir şeyin olmayacağını bilirler ki öyle bir şey yok hak eden formayı alıyor.

CANİP BÜBER:Ali amca kesinlikle böyle bi düşüncem yok. Akıncılar’da babamla çalışırken yedek kaldığım maçlar oldu nitekim bu sene de olabilir. Söylediğim gibi baba-oğul ilişkimizi tamamen bir kenara bırakıp geliyoruz idmanlara ve maçlara. Dolayısıyla ne benim böyle bi isteğim ne de babamın öyle bir tasarrufu olmaz Ali amcam.

ALİ MERMER:Teşekkürler keyifli konuşma için şimdiden başarılar eklemek istediğiniz varsa tabi dinleyeceğim.

AHMET BÜBER: Amatöre verdiğin katkılar ve bu röportajı için ben teşekkür ederim. Son olarak ta şunu eklemek istiyorum karakova sahaları yetkililer tarafından gereken önemi görmüyor mesela maçlar başlayana kadar akşam ışıklandırmaları açılmıyor e zaten biraz zaman sonra havalar soğudu mu karakovada akşam idman yapmak zor oluyor bu sahaları ne zaman kullanacağız biz gene kışın bi ısıtma yok inşallah bu sorunlar en kısa zamanda çözülür.

CANİP BÜBER: Asıl bize bu röportaj imkanı verdiğin için ben teşekkür ederim Ali amca. Her zaman amatör futbolumuzun yanındasın ve sorunlarını ilk dile getirensin. Sana ve Tavşanlı Haberci’ye kolaylıklar diliyorum, hoşça kal.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.