Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AHMET SAKA ÇOBANKÖYSPOR TEKNİK SORUMLUSU

A.MERMER:Saka hocam 2. amatör lig sizin açınızdan bitti.4. sırada ve 12 maçta 18 puanla tamamladınız,neler söyleyebilirsin?

A.SAKA:Şimdi biz takımımızın durumuna göre normal bir sonuç elde ettik diye düşünüyorum.Çobanköysporun hedefi öncelikle kendi köyünden ve genç ağırlıklı bir takım ile maçlara çıkmaktı.Bunu gerçekleştirdik ve hiç transfer yapmadan mücadele ettik.Sezon başında da hesapta olmayan şanssızlıklar yaşadık.İki futbolcumuz ve bir kalecimiz askere gitti.Bir futbolcumuzun da ayağı kırıldı.Bunlar Çobanköysporu olumsuz yönde etkiledi.

A.MERMER:Peki biz Tavşanlı olarak taraftar bazında sıkıntı çekiyoruz gibi.Takım kazanınca iyi kaybedince kıyamet kopuyor.Sen ne düşünürsün genel olarak?

A.SAKA:Maalesef Tavşanlı’mızda taraftarlar agresif bir görüntü çiziyor.Şiddetten yana bir tavırları var,zaaf tabi bu da.Maçlara elbette kazanmak için çıkılır ancak futbolda her üç sonuç da var.Berabere kalmanız veya kaybetmeniz halinde şiddete başvurup,olumsuz davranışlara girmemeliyiz.

A.MERMER:Hakemler bu sene epey tepki topladı her kesimden,nasıl hakemlerimiz hocam sence?

A.SAKA:Abi sonuçta bu hakem arkadaşlarımızla bu maçlar oynanacak.Tabi ki hataları olacaktır,ancak bu hakem arkadaşlarımıza şiddet göstermeyi,hiç bir şartta gerektirmemeli.

22 nisan saka

A.MERMER:Sporcu sağlığı mevzusuna gelelim.Maalesef sahalarımızda sporcu sağlığı önemsenmiyor,benim görüşüm bu yönde.Örneğin ambülans sorunu hala var,sağlık görevlilerinin donanımı vs vs,siz ne düşünürsünüz?

A.SAKA:Tabi aslında sporcu sağlığı en önemli konulardan birisi.Ama söylediğin ambülans sorunu yurdumu her tarafında var maalesef.Yeterli ambülans yok personel yok vs vs.Gene de bu sorunun çözümü biz teknik adamları aşıyor diye düşünürüm.

A.MERMER:Ahmet hocam benden bu kadar ilave etmek istedikleriniz varsa buyrun dinleyeyim.Teşekkürler sohbet için.

A.SAKA:Şimdi bakınız benim Tavşanlı amatör liglerinde 10 şampiyonluğum var.Ama ben daha hiç kırmızı kart görmedim.Futbolcularıma da sürekli insanlığı,efendiliği telkin ederim.Bakın Çobanköysporun geçmişinde kırmızı kart görme olayı çokmuş.Benim dönemimde bir kırmızı kart gördü futbolcum,o da pozisyondan kaynaklandı.Şimdi burada takım ve teknik adam ismi zikretmeyelim de,herkesin her şeyi gördüğünü söylemekle yetinelim.

Son olarak gruplarını birincilikle tamamlayan Gençlergücüspor ile Hanımçeşmesporu tebrik ediyor 1. amatör ligde başarılar diliyorum.Ayrıca play-of turuna kalan 4 takımımızı da tebrik ediyor ve hak edenler 1. amatöre çıksın diyorum.Ben de teşekkür ederim.

22 nisan saka bıdık

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.