Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AHMET BÜBER BEYKÖYSPORUN DENEYİMLİ STOPERİ

ALİ MERMER:Ahmet Kaptan ilk yarının son maçı Yaylacıkspor ile oynayıp kazandınız. Ne söylersin maç için?
AHMET BÜBER:Yaylacıkspor maçının zor geçeceğini biliyorduk rakibimiz her maçında sert oynayan dirençli bi takım ve sıralama olarak rakibimizle oynadık.Maçı 3-0 gibi net bir skorla galip gelip rahat bir nefes aldık.
ALİ MERMER:İlk yarı bitti beşinci sıradasınız. Bey köy spor olarak nasıldınız?
AHMET BÜBER:İlk yarıyı istediğimiz yerde bitiremedik aslından mağlup olduğumuz maçların hepsinde puan veya puanlar alabilirdik ama 3 maçı son dakikalarda yediğimiz gollerle puanlar kaybettik.
ALİ MERMER:Sen nasıldın Kaptan, kaç maç oynadın kart gördün mü gollere katkın var mı, vs. vs?
AHMET BÜBER:Bir maçta cezalı olduğum 1 maçta da takıma geç katıldığım için oynayamadım.Diğer maçların hepsinde 90 dk.oynadım 1 gol attım zaten mevki gereği stoper oynadığımdan gol katkım fazla olmuyor.
ALİ MERMER: İkinci yarı için neler geçer aklından büyük ihtimalle kümede kalma mücadelesi içinde olacaksınız. Kalır mı Bey köyde 1.amatör ligde?
AHMET BÜBER:Puan olarak kümede kalma adayı olarak gözüksekte bizim öyle bir korkumuz düşüncemiz yok. Bu kadronun daha üst sıralarda olması gerekiyor. 2.yarı üstümüzdeki şanssızlığı kırıp daha çok puanlar alıp ligi güzel bi yerde bitireceğimizi düşünüyorum, her takımı yenebilecek gücümüz var.
ALİ MERMER:Ahmet Kaptan fazla uzatmayayım. Teşekkürler ve başarılar ikinci yarı için. Tabi eklemek istediğin her konuyu dinlerim.
AHMET BÜBER: Bize konuşma fırsatı verdiğin ve amatör futbola katkıların için ben teşekkür ederim Ali amca.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.