Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AHMET BÜBER BEYKÖYSPOR KAPTANI

A.MERMER:Kaptan Derbentsporla kolay bir maç oldu gibi.İki de gol attın nasıldı maç?

AHMET BÜBER:Aslında bu kadar kolay olmasını beklemiyorduk çünkü Derbent sporun ligde kalması için son şanslarıydı ama golleri erken bulduk ve rahat kazandık,kendi adıma bu maçta 2 gol attım bir stoperin 2 gol atması her zaman olan bir şey değil ama kendi adıma mutluyum.

30 kasım beyköy ahmet büber

A.MERMER:)Asıl maç haftaya takipciniz Hanımçeşmesporla oynayacaksınız.Aranızda iki puan var.Kazanmaya mı oynarsınız beraberlik yeter diye mi düşünürsunüz?

A.BÜBER:Evet haftaya şampiyonluk maçı olacak tabi ki her maça çıktığımız gibi bu maçada kazanmak için çıkacağız.

A.MERMER:Kaptan takımın teknik sorumlusu baban.Sanırım ilk kez bu sezon teknik direktörlüğünü yapıyor.Hoca futbolcu ilişkiniz ilginç gibi ne düşünürsün?

30 kasım mustafa büber

A.BÜBER:Evet Ali amca babam hocalığımı yapıyor bunun tabi avantajları olduğu kadar dezavantajları da oluyor ama ilk defa değil bu 3. Beraber çalıştığımız sezon oluyor.

A.MERMER:Peki kaptan büyük olasılıkla grubu lider bitirip Kütahya play oflarına katılacaksınız.Düşüncen ne play oflar için?

A.BÜBER:İnşallah önce Hanımçeşmespor maçını kazanıp sonra play oflara kalacağız. Hedefimiz tabi ki süper amatöre çıkmak,birde şuna değinmek istiyorum Tavşanlı’da şöyle bir dedikodu dönüyor, B grubu zayıf olduğu için iyi gidiyorsunuz gibi şeyler konuşuluyor. Ama biz bunun böle olmadığını,çalışarak,hak ederek buralara geldiğimizi hem diğer gruptaki hem diğer ilçelerdeki takımlarla karşılaştığımızda göstereceğiz inşallah.

A.MERMER:Ahmet kaptan sağ ol eklemek istediğin her konuyu dinlerim.

A.BÜBER:Söyleyeceklerim bu kadar Ali amca amatöre gösterdiğin ilgi  için teşekkür ederim bütün takımlara başarılar dilerim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.