Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AHMET BAL DERBENTSPOR TEKNİK SORUMLUSU

ALİ MERMER:Hocam merhaba hemen son 3 Eylülspor maçını sorayım 10 gollü farklı bir galibiyet nasıl oldu maç?

AHMET BAL:Merhaba Ali abim. Son oynadığımız Üç Eylül maçına iyi başladık maçın basında 2 gol bulduk.Rakibimizinde eksik kalması nedeniyle biraz konsantre eksikliği yaşasakda devreyi 3-2 önde kapattık. Devre arasında futbolcu kardeşlerimize işin ciddiyetini elden bırakmamaları konusunda biraz uyarılarda bulunduk. 2.devreye daha konsantre başladık ilk devre değerlendiremediğimiz pozisyonları 2.Devre değerlendirerek maçı farklı bir şekilde tamamladık.

ALİ MERMER:Peki puan cetvelinde 3. sıradasınız averajla.İlk yarının bitimine iki hafta kaldı.Maçınızın birinde üç puan garanti,nasıl şekillenir grup sizce?

AHMET BAL:Sezona daha önce beraber çalıştığımız futbolcu kardeşlerimizi transfer ederek başladık,ilk oynadığımız Güzelyurt maçını kazandık,ikinci macımızda Göbelspor a 2-1 gerideyken 90+7 de penaltı kaçırarak maçı maglup bitirdik,sonraki hafta oynadığımız Yağmurluspor maçında 2-1 öndeyken 90+6 da yediğimiz golle maçı berabere bitirdik.4.hafta Kuruçayspor ve 5.hafta Üç Eylül maçını kazanarak uzatma dakikalarında kaybettiğimiz puanları bir nebze telafi ettik.Bu hafta Yaylacıkspor oynayacağız ve ilk yarının son haftasını bay geçireceğiz.Genel olarak istediklerimizi yapamasakda takımımızdan memnunuz.

ALİ MERMER:Hocam çok uzatmayayım.Derbentspor 1. amatör lig hedefine ulaşabilir mi?Takımın oyunundan genel olarak memnun musunuz ya da şu mevkiye takviye yapabilsek daha iyi olurdu diyebileceğiniz bir durum var mı?

AHMET BAL:Sezona başlarken hedefimiz taraftarlarımıza ve sporseverlere güzel futbol izlettirmek ve bunu skora yansıtmak olarak başladık.Ofansif bir takımız ve 5 maçta attığımız 21 golle bunu kanıtladık.Bundan sonraki maçlarımıza kazanmak için çıkacağız ve ligin sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz.Bundan sonra oynanacak maçların centilmence sakatlık olmadan geçmesini temenni ederek saha dişinda dostlarımız olan sahada rakiplerimize de başarılar diliyorum.

ALİ MERMER:Ahmet Bal hocam teşekkür ediyorum.Size ve Derbentspora başarılar dilerim.Eklemek istediğiniz konu varsa dinleyeceğiz tabi.

AHMET BAL:Ali abim sana da amatör futbola verdiğin önem ve sıkıntıları dile getirdiğin için teşekkür ederim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.