Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AHMET BAL DERBENTSPOR TEKNİK SORUMLUSU

ALİ MERMER:Ahmet hocam kısaca muhabbet edelim.Önce son maçınız tebrikler berabere 2-2.İki sıfır geriye düştüğünüz maçı beraberlikle bitirdiniz.Neler söylersiniz maç için?

AHMET BAL:Merhaba Ali abim.Haftasonu oynadığımız Güzelyurt maçımıza iki takımda kontrollü başladı.Maçın başlarında net verilmeyen iki penaltı pozisyonu ve sonrasında yediğimiz gol ile 1 0 geriye düştük.Sonrasında ceza sahasının en az 1 metre dışında aleyhimize verilen penaltıyı kalecimiz kurtardı.Pozisyonlara girsek de değerlendiremedik,devreyi 1 0 geride bitirdik.İkinci yarıya cenaze nedeniyle geç gelen arkadaşlarımızla başladık oyunun kontrolünü elimize aldık baskılı oynadığımız dakikalarda kontra atakta eksik yakalandık ve aleyhimize verilen penaltı neticesinde 2 0 geriye düşmemize rağmen baskılı oyunumuza devam ettik.Neticesinde arka arkaya bulduğumuz 2 golle beraberliği yakaladık.Sonrasında yakaladığımız net değerlendiremedik ve maçı 2 2 beraberlikle bitirdik.

ALİ MERMER:Bu hafta gene zorlu bir maç.Lider Göbel Gençliksporla karşılaşacaksınız.Nasıl geçer maç sizce?

AHMET BAL:Bu hafta grubumuzda 3 puan önümüzde lider durumda bulunan Göbel Gençlik spor ile karşılacağız.Öncelikle iki iddalı takımın karşılaşacağı maçın sonuçtan önce centilmenlik içinde sakatlıksız belasız bitmesini diliyorum.Oyun olarak istediklerimizi sahaya yansıttığımızda iyi sonuçlar alan takımız.Rakibimizde futbol oynamaya futbol oynamaya calısan takım,maça gelen seyircilere güzel futbol izlettirecegimizi düşünüyorum.Maçı galip bitirebilirsek avantaj elde edeceğiz.İki takımada başarılar dilerim.

ALİ MERMER:Ve maç centilmence geçti sizlerde maç öncesi centilmen görüntüler verdiniz rakip Güzelyurtspor teknik adamları ile teşekkür ederim açıklamanız için.

AHMET BAL:Bütün antrenör arkadaşlarımız ile sahada rakip olsak ta saha dışında abi kardeş,arkadaşız,bu futbolcular içinde geçerli her zaman oturup kalkıyoruz istişareler yapıyoruz.Bütün takımlarımıza ve antrenör arkadaşlarıma başarılar diliyorum.Sana da amatör futbola vermiş olduğun önem için teşekkür ederim Ali abim

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.