Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AHMET ARI DEREBOYU YAĞMURLUSPOR

ALİ MERMER:Ahmet merhaba Tavşanlı Linyitspor alt yapısından yetiştin.Bu sezon ayrıldın bildiğim.1. amatör ligde Çukurköyspordaydın şimdi Dereboyu Yağmurluda.Anlatabilirmisin biraz nasıl başladın futbola çalıştığın teknik adamlar vs vs.

AHMET ARI:Ali abi öncelikle bana söz hakkı verdiğin için teşekkür ederim. Futbola Çukurköy sporda başladım Çukurköy sporda Tamer Kıran hocamla birlikte çalıştım. Çukurköy sporda 2 sene devam ettim ve akabinde Tavşanlı Linyitsporun alt yapısına transfer oldum. Linyit sporda gerek akademi gerek Türkiye şampiyonası gibi güzel anılar ve deneyimler elde ettim. Linyitsporda birbirinden değerli arkadaş abi ve kardeş kazandım.

Antrenörlerimize gelecek olursam aynı şekilde çok değerli hocalarla çalıştım. Sinan Panta, Fatih Akdemir, İzzet Köktaş, Güney Erdem, Hakan Dönmez, Burhan Zorba, Ali Buçan, Ahmet Demiralp, Mehmet Erdal gibi. Zaten bu saydığım isimlerin kalitesini anlatmama gerek yok. Bunu sen benden daha iyi biliyorsun abi. Daha sonra Linyitsporda 5 yılı tamamladıktan sonra tekrar Çukurköy spora transfer oldum. Çukurköy sporda 1. Amatör liginde oynadık hedefimizden biraz uzak kaldık. Lig bittikten sonra Dereboyu Yağmurlu spora transfer oldum.

ALİ MERMER:Peki son maçınıza gelelim,Mustafa Güre’yede dedim bence favoriydiniz ama kaybettiniz nasıldı maç?

AHMET ARI:Abi maça iyi başlamıştık skoruda elde ettik ama işler yolunda gitmedi. Skoru koruyamadık. Maç 1-1 devam ederken direkten dönen bir pozisyonum var. Yani kısaca elimize fırsatlar geçti tekrar skor avantajını alabilirdik ama olmadı. Rakibimiz yakaladığı şansları değerlendirdi. Onları galibiyetinden dolayı tebrik eder kendi takım kaptanım olan TALİP PINAR abime şifalar dilerim.

ALİ MERMER:Dokuz maçın tamamında yer aldın mı kadroda genelinde önce kendini sonra takımını değerlendirebilir misin?

AHMET ARI:Maçların hepsinde yer aldım abi. Kendi performansıma gelince elimden geleni yapmaya çalıştım malum ligde benden yaşca büyük olan abilerim var onlara saygısızlık yapmamaya çalıştım. Skor olarak gelecek olursak 4 gol 5 asist gibi bir  skor performansım oldu.

Takıma gelecek olursak iyi bir takımız takım içi ilişkilerimiz iyi. Sahada da birbirimize destek oluyoruz ve güzel bir aile ortamı yakaladık bizim için en önemlisi de bu aslında.

ALİ MERMER:Dördüncü sırada kaldınız üst sıradakilerle puan farkı açıldı.Takım olarak hedeften uzaklaştınız diyebilir miyiz?

AHMET ARI:Evet Ali abi özellikle son aldığımız mağlubiyet bizi biraz daha saf dışına itti. Futbol mucizeler oyunudur biz işimize bakmalıyız sporcular olarak. Maçlarımıza çıkıp en iyi şekilde devam etmeliyiz.

ALİ MERMER:Arı benden bu kadar eklemek istediğin her konuyu dinlerim.Başarılar sonrası için sana ve takımına.

AHMET ARI:Bu sıkıntılı günlerde tüm Türkiye halkına güveniyorum. Biz bu günlerden daha zor günler atlattık. Bunuda atlatırız diye umuyorum abi. Ayrıca virüs nedeniyle hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum.

Ayrıca amatör futbola olan sevdanı biliyorum abi. Sen bizim için değerli bir insansın. Her şey gönlünce olsun hayırlı günler dilerim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.