Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AFYON HİKAYEMİZ VE TAVŞANLI LİNYİTSPOR

Biliyorsunuz Tavşanlı Linyitsporun Afyon’da kampı devam ediyor.İlk hazırlık maçında Medcem Silifke Belediyesporu 1-0 mağlup etmişti.Afyon’daki ikinci hazırlık maçı 68 Aksaraysporla olacaktı.Gidip izlemek aklımıza yer etmişti ve öyle yaptık.

Maçtan bir gün önce R.Tamer Kran arkadaşımızla,nasıl gideriz falan muhabbetine girdik,o Cuma maçına pek sıcak bakmadı,iyi dedik.Ayakkabıcı Fethi Demirat abinin dükkana yollandık.Tam üstlerine varmışız,Tuncay Kara ile Linyit muhabbeti ve Afyon’a maç izlemeye gitme mevzusu.Kararı verdik en azından üçümüz 68 Aksaray maçını izlemeye gideceğiz.

8 eylül tuncay

Cuma günü Tuncay Kara’nın aracıyla çıktık yola.Ben dahil beş kişiyiz.Fethi Demirat abimiz,Necmettin Yılmaz ve Mehmet Yıldırım,atom dediğim de herkes tanır tabi.Yolculuk keyifliydi konu elbette futbo,T.Linyitspor.Önce taraftar ve küfür mevzu geldi,Fethi abiyle ben olmuyor yakışık almıyor falan dedik.Bizim Tuncay,abi Türkiye’nin her yerinde var,özellikle kemik taraftar eder küfürü demeye başladı.

8 eylül tuncay hoca

Sonra Tuncay T.Linyitsporun maç kadrosunu saydı kendince.(aslında isabetli ttahmin yapmış).Benim aklıma kaptan Besler’in sözleri geldi.Tuncay dedim,bizim Besler bana “abi sahada ki 11 hiç bir zaman taraftarın yaptığı 11 olmaz”demişti diye ekledim.Söz gene küfüre geldi,Tuncay Bozuyük’te bize küfrettiler epey kızdım demez mi.Fethi abi taşı gediğine koydu,kendin dedin taraftar bu küfreder diye,ne diye kızıyorsun…

Afyon kampının meskeni Çakmak otele gittik.Ve açıkcası taraftar olarak bizler mükemmel bir ilgiyle karşılandık.Yanımıza ilk gelen teknik direktörümüz Erhan Sarıgöl,sonra yönetici Hüseyin Yeğen.Sevgili masör hoşgeldin deyip doğru takımın yanına koştu elbette.Ve sayın başkan Akın Şirin ve yöneticilerimizden İlkay Güre.

8 eylül ben hoca

Akın başkan ve İlkay beyle keyifli sohbet ettik hep birlikte.Şunu söylemek isterim,biz sayın Akın Şirin’i geçmiş başkanlığında,takımla yeterince ilgilenmiyor diyerek eleştirmiştik.Bu nedenle kampta hem kendisinin,hem yöneticiler,Hüseyin Yeğen ve İlkay Güre’nin kampta takımı yalnız bırakmamalarını önemsiyoruz.Bu durum futbolcu kardeşlerimizin,motivasyonunu olumlu yönde etkileyecektir.

8 eylül bşkn

Sayın Akın Şirin’in söyledikleri arası arasında en hoşumuza giden bir konu şu oldu.Bütün yönetici arkadaşlarıma,üzerlerinde takıma ait sıcak para bulundurmayı yasakladım dedi.İhtiyaç halinde bütün yöneticiler,gereken harcamayı hem de kartla yapacak.Belgesini müdürlüğümüz idari ve mali işlere verecek.Takımın toplam maliyetini de bir tirilyon 34 milyar lira açıkladı sayın başkan.

Çok başka önemli bir ayrıntıda var.Her ay yaptığımız harcamaları liste halinde kaymakamlığımıza takdim ediyormuş.Açık ve net ve şeffaf bir yönetim sergilemekte titizlik gösteriyorlar demektir.Ayrıca kaymakamımız sayın Yüksel Kara’nın T.Linyitspora,vermiş olduğu destekten çok memnun.Bunu özellikle vurguladığını belirtmek isterim.Açık ve net söylemese de kendisine verilen sözlerin yerine getirilmediğinden de yakınıyor gibi.

Bu sohbet öncesinde de Erhan Sarıgöl ve Hüseyin Yeğen’le sohbet keyifliydi ve espiriliydi.Bir ara Erhan hocam,sabah 07.30 da antrenmana kalkıyoruz,sanıldığı kadar kolay bir iş değil bu dedi.Şöyle sürdürdürdü herhalde futbolcularım sövüyordur,gülüştük hep birlikte.Hüseyin Yeğen bey de atıldı,hocam sende futbolculuğunda aynı değil miydin diye..Maça geçtik tabi,maç başlamadan önce Rıdvan Kaya ve şöfor arkadaşlarımız Süleyman Ersöz ve Murat Kabadayı’ya da,kamp alanında geçirdiğimiz sürede gösterdikleri yakın ilgiye teşekkür elbette.Hem kendi adıma hem beraber gittiğim bütün arkadaşlarım adına.Takımımız sahada maç hazırlıklarına çoktan başlamıştı.İki teknik adam Fatih Akdemir ve  Fatih Mumcu hocaların nezaretinde.

68 Aksarayspor ile yaptığımız hazırlık maçı taraftarlar olarak hepimizin yüreğine su serpti açıkcası.Futbolcularımız hırslı,mücadeleci ve hazırlık maçı da olsa kazanma arzusu olan oyun sergilediler.Sadece ilk yarının ilk on dakikası rakip biraz üstün gibiydi.Sonrasında oyunu dengeleyip,kontrolu sürekli elimizde tuttuk.İlk yarının son dakikasında,İbrahim Zeytin sağdan mükemmel girdi,gol pasını iyi değerlendirip golü yaptı Muhammet Özdemir.

8 eylül süleyman

İkinci yarı biz iyi başladık ama,beraberlik golünü yedik 53 de golün sahibi Abdullah Özdemir 68 Aksaray adına.60 da genç futbolcumuz Muhsin Özçiğdem,gene talihsiz bir sakatlık yaşadı.Oyundan çıkmak zorunda kalan Muhsin’e geçmiş olsun diyoruz,inşallah çok kötü bir şeyi yoktur,73 de Dursun’un mükemmel ortasını aynı güzellikte kafa ile gole çevirdi Necati.Necmettin’le atom güzel orta diye atıldılar,tribünlerde olan Fatih Akdemir hoca,orta değil,gol pası diye düzeltti.75 de gene Necati ve 80 de Cengizhan’ın golleri ile 4-1 galip olarak girdik son dakikaya.Rakibin son dakikada Yasin’le bulduğu gol skoru belirledi.T.Linyitspor 4 68 Aksarayspor 2.

8 eylül muhsin

Hazırlık maçlarının adı üstünde,hazırlık maçı çok fazla takılıp kalmamak gerekir sonuçlara.Ben ve beraber maç izlediğimiz,Fethi abi.Tuncay,Necmettin ve Atom Mehmet,açıkcası umutlandık takımdan.Hazırlık maçıdır isim vermek pek doğru gelmese gibi de,takımımızı takip ettiğimizi bilenler özellikle soruyorlar.Toptan yanıt vermiş olmak için bir kaç isim yazalım.Evet son transfer,sol açık Sinan Bozkır,kaliteli futbolcu olarak göründü.Evet bu maçta stoperlerimiz,Fatih,Murat,Cihat uyumlu ve dengeli görüntü verdiler.Bireysel hataları da yok pozisyon hataları da.Evet solbekler,Emre ve Ozan iyi oynadılar.İbrahim Zeytin belki yeni Besler’imiz olabilir mesela.Golcüler attı gollerini işte,Necati iki,Muhammet bir,Cengizhan  bir gol.He Cengizhan Gündüz iki net golü de es geçti ayrı konu.Neyse bütün isimleri yazmaya kalksak bitmez bu yazı.

8 eylül şahin

Eeee hazırlık maçı bile olsa 4 gol atarak kazandığın bir maç sonrası dönüş elbette neşeli şen şakrak olur.Biz de öyleydik,beraber maç keyfi yaşadığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Tekrar kendim ve arkadaşlarım adına gördüğümüz yakın ilgi için T.Linyitspor başkanı Akın Şirin ve kamptaki tüm yönetici,teknik adam ve görevlilere teşekkür ediyorum.

Sahada emek veren ter döken bütün futbolcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyor,ellerine ayaklarına sağlık diyorum.İnşallah hep birlikte güzel günler göreceğiz.

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.