Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ADI KARAKOVA SAVAŞ ALANLARI OLSUN

Karakova tesislerine isim verelim diye ciyaklayıp duruyoruz ya biz.Pazar gününden  sonra manşetteki isim belki de en doğrusu olur gibi.Karakova savaş alanı bir,karakova savaş alanı iki,en baştakinede karakova eski savaş alanı deriz olur biter.Futbolcu top oynamaktan çok başka düşüncelerle geliyorsa,taraftarın aklında kavga gürüldü,şiddet,futbol terörü varsa en iyi isim bu olur.

15 nisan yaylacık 10

Tavşanlı 2.amatör A grubu maçı,Yaylacıkspor ile Dereboyu Yağmurluspor arasında,aslında bir yerde formalite maçı.Yarıda kaldı bu maç iyi mi?Yaylacıkspor ikinci yarıda gördüğü kırmızı kartlarla müsabaka yeter sayısının altına düştü,yarıda kalmasının nedeni bu.Maçın hakemi bir pozisyonu tam süzemedi,Yaylacıksporlu iki futbolcuya peşpeşe iki kırmızı kart.Sonrasında Yaylacıkspor kalecisine yapılan,kasti demeyelim de çok sert faul.Bu pozisyona da kırmızı kart olması lazım.Sarı kartla geçiştirildi pozisyon.Sonra maç gerildi tabi ve yarım kaldı.

Şimdi kabul ediyoruz hakem iyi bir yönetim gösteremedi.Ama bunun cezasını sahada futbolcular,saha dışında izleyiciler mi verecek?Hakemler orta sahada bekleşiyor,taraftarlar kenarda küfür hakaret.Neyse Yaylacıkspor yöneticileri arasında sağ duyulu kişiler,taraftarı da futbolcuyu da uzaklaştırdı da,olaylar sonraki maçın boyutlarına dönmedi.Ha ilerleyen zaman içerisinde,Yaylacıkspor kalecisi Kaan’la da konuştuk.16-17 yaşlarında Lise tahsili yapan,pırıl pırıl genç.Açtı belini gösterdi,bere izi hala duruyordu.Bu çocuklar futbolun güzellikleri ile büyümeli çirkinlikleri ile değil.

15 nisan ben kaan

Yaylacıkspor başkanı Hüseyin Sarıca ile de konuştuk.Olmadı başkan diye girdik biz söze.Epeydir tanışırız,kendisiyle,haklısın tabi aslında dedi.Futbol dışı olaylar futbolumuza damga vurmamalı.Ben tabi  özellikle futbolcu gençlerimi uyardım ama maçın hakemlerinin de gerçek kötü yönetim gösterdiğini söylemeliyim diyerek bitirdi.

Bu grubun asıl önemli maçı,grup liderini ve şampiyonu belirleyecek maç da diyebiliriz.Göbel Gençlikspor ile Balıköy Genç Yurduspor arasında oynandı.Maçın tansiyonu yüksek oynanırken zaman zaman her iki taraf futbolcuları gerildi zaten.Tribünlerde tamamı ile dolu her iki kulüp taraftarlarınca.Çekişmeli ve mücadeleli de bir maç oldu denilebilir.

15 nisan balıköy 9 ve 15

Maç sonu için tam bir felaket demek az bile kalır.Göbel Gençlikli futbolcular hurra rakiplerine saldırdılar.Arada Balıköylü futbolcular soyunma odasına gidiyor bir taraftan.Ya da gitmeye çalışıyor onca kavga gürültü arasında.Tesislerde yeterli güvenlik durumu olmayınca,Göbel taraftarı da doluştu soyunma odalarının önüne.Girmek kolay çünkü,küfür hakaret,kavga gürültü,tekme yumruk otuz iki kısım tekmili birden mevcut.Arada sağduyulu olan Göbel’liler var tabi ama onların çabaları da yetersiz kalıyor.

15 nisan yaylacık hakemler

Emniyet güçleri olayları serinkanlı bir şekilde önlemeye çalıştı.Takviye görevlilerde geldi tabi,olay büyük emniyet müdürü sayın Turgay Temel’de kalkıp gelmiş.Başkaları farklı düşünebilir bize göre emniyet güçleri sağduyulu davranmıştır.Kaba kuvvete ve zora dayanmayan gaz, maz kullanmadan olaylara müdahale etme gayreti içinde olmuştur.Sayın Turgay Temelin şahsında emniyet güçlerini tebrik ediyoruz.

Göbel Gençlikspor başkanı Muzaffer beyle de konuştuk tabi.Bir kere maç sonu olaylardan o da üzgün.Böyle olmamalıydı,biz de futbol dışı olaylardan,şiddetten ve futbol teröründen mutlu değiliz diyor.Ayrıca hem sporcuları hem taraftarları arasında,olayların sorumlularını araştırdıklarını ve gerekenin yapılacağını söylüyor.

15 nisan yücel

Her neyse yazmak bile insanın ruhunu daraltıyor.Buradaki temel sorun tesislerin  henüz tam anlamı ile bitirilemesinden kaynaklanıyor.İlçe spor müdürlüğü spor antrenörlüğünün yanında her göreve de koşan Yücel Tosun’lada sohbet ettik bütün olaylar bittikten sonra.Bir spor adamı olarak o da rahatsız elbette Pazar görüntülerinden.Tavşanlı’nın kat edeceği çok mesafe olduğu görüşünde.Tesislere güvenlik açısından yapılacak ilavelerin,yani örneğin tel örgülerin nerelerden çekilmesi konusunda,tesis görevlilerinin düşüncesinin alınmasında da yarar görüyor.Ki biz cede haklıdır,ortada bir sorun varsa onu en iyi bilenler orada çalışanlardır.

15 nisan çobanköy toplu

Bu iki maçın dışında iki 2. amatör maçı daha vardı.Dağçeşmespor-Güzelyurtspor ve Çobanköyspor 3 Eylülspor.Bölüm bölüm izlediğimiz maçlar oldu.Dağçeşme-Güzelyurt maçı hakemler açısından en rahat maç oldu.Maçı kazanan Dağçeşmespor,1. amatöre yükselmek için play-of oynama hakkını kazandı.

15 nisan çobanköy kaptan kupa

Çobanköyspor grubunu yenilgisiz şampiyon olarak tamamladı ve önümüzdeki sezon 1.amatör ligde mücadele hakkını elde etti.Çobanköysporu başlıca özelliği,takımın Çobanköylü’lerden oluşması.Maç sonu kupayı da Kütahya ASKF başkan yardımcısı Celalettin Altay’dan aldılar.Çobanköysporu tebrik ediyor 1. amatör ligde başarılar diliyoruz.

15 nisan m. yalçın bozbelen

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.