Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ADAYI ÖZLEMİŞİZ HAZIRLIK MAÇINDAYDIK

Keyifli sayılırız bir Cuma gününde.Alternatif radyoyu dinlemeye ara verip you tubede rahmetli Mahzuni Şerif dinlemeye başladık.Çağımızın Pir Sultan Abdalıydı Mahzuni Şerif.İçi yalan,dışı yalan,her bakışı bin bir plan,gün boyanmış kara yılan..Etme dedim,tutma dedim,sana verdiğim lokmayı çabuk biter yutma dedim.Abur cubur adam ben seni nidem.Devam ediyoruz bu kez zevzek diyor büyük usta Mahzuni.Bir elinde kadeh var,nerden gelirsin canım,içip de ağlamayı derman bilirsin canım.Dünya fani bahçedir bir gün ölürsün canım.Adam olamadın gitti zevzek,beni bilemedin gitti zevzek.
Tavşanlı Linyitspor oldukça uzun bir aradan sonra ada stadında hazırlık da olsa maç oynadı.Rakip Bolvadin Belediyespor bize göre daha genç bir kadroyla gelmişler.Bu bilgiyi maçta oynamayan futbolcuları adaşımız Ali’den aldık.

Nihayetinde hazırlık maçıdır,beraberliğe takılmıyoruz.Zaten ilk yarı çok büyük çoğunlukla Tavşanlı Linyitsporun kontrolünde geçti.Stoper Cihan Çimen2in golü ile de ilk yarıyı 1-0 önde kapattık.En çok aklımızda kalan pozisyon,Engin Gülle’nin kendisine yapılan faulü çabuk kullanması ve Sinan Yıldırım’ın golü atmasıydı.Devreye hakem girdi,olmaz dedi düdüğümü bekleyeceksin,bu golü saymam.
Maçın ikinci yarısı daha dengeli geçti gibi geldi bize,ataklar karşılıklıydı.Bu kezde Bolvadin Belediyespor Engin Can Topal ile golü buldu ve maçın sonucu belli oldu 1-1.Bu yarıdan da aklımızda kalan,İbrahim Zeytin’in sağdan girip vurduğu topun kale direğine vurup dışarı çıkmasıdır.Yapılan oyuncu değişiklerinden sonrada sağbek Bülent İnönü’nün ön tarafa çıkarılmasıdır.Uzatma dakikalarında sakatlık geçiren Alper Enes Kahraman’ada geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Futbolcularımızın hiç birini birbirinden ayırmıyoruz şimdilik.Ama hazırlık maçı olsa da bizce öne çıkan bir kaç ismi de yazmak isteriz.Kaptan Cemal Şener,İbrahim Zeytin ve Bülent İnönü bizim gözümüze daha çok çarpan isimler oldular.Önemsediğimiz konulardan biri de kaledir.Kemal Canlı güvenli bir görüntü çizdi kalesinde.Oynanırsa şayet ligde takımımızın iyi işler yapacağı beklentisindeyiz.
Biraz erken gitmiştik stada ilçe gençlik merkezi ve spor müdürlüğündeki bütün arkadaşlarımıza gösterdikleri yakın ilgi ve güleryüz için ayrı ayrı teşekkürü borç biliyoruz.Stat çıkışı da epeyce bir süre saha komiseri arkadaşımız adaşımız Ali Dönmez’le birlikte yürüdük.Tesadüfen geldim ben dedi,adaya turlamaya gelmiş sesleri duyunca elbette gireceğiz maça dedi.Tabi hem kaçı konuştuk arada hem amatör futbolumuzu.
Bütün abur cubur adamlara,bütün zevzeklere selam olsun.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.