Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

ADALETİN KILINCININ PEŞİNDEYDİK

Değerli dostlar malum genelde futbol üzerine yazıyoruz gerektiğinde röportajda yapıyoruz,haber de.Üstelik bunları keyifle ve zevk alarak yapıyoruz.Tabi birde siyasi yönümüz var inandığımız düşüncenin peşinde koşuyoruz,yaşımız epeyce yerine geldiği halde hala koşuşturmaktan da vazgeçmiyoruz,geçemiyoruz.Ha açıkcası bu durumdan da memnun keyifli ve hatta gururluyuz.Bu nedenle de 25 günlük onurlu ADALET yürüyüşünün 25.ve son günüde,KEMAL KILIÇDAROĞLU’nun mitingine koşa koşa gittik,zevkli keyifli ve yorgun bir geçirdik.Aklımızda kalanları takipçilerimizle paylaşmak istedik,ilgi çeker çekmez ayrı konu.

 

11 temmuz erkmen11 temmuz başkan11 temmuz bakır11 temmuz başkan leman

9 Temmuz günü erken ayaklandık doğal olarak,ilçe binamıza geldiğimizde,Ömer Adıyaman bizden önce gelmişti bile.Erkenciler arasında Göbel’li Şerif Özcan abimizde vardı ki,yılların Chp lisi.Neyse çok uzatmayalım,gelmesini beklediklerimiz de geldi.Aliihsan Bakır,Muzaffer Eröz,Tevfik Zengin,Ahmet Erkmen,Ahmet Albay ve diğerleri.Tabi birbirimizi biliriz,Ahmet Albay gene her zaman ki gibi geveze,diş doktorumuz herkese talimat verme peşindeydi.İlçe başkanımız Fisun Aktakka Yıldız’la sekreter Sırrı Şad sabahtan başladılar tartışmaya.Zaten onlar da hep tartışır,ona da alıştık artık.Sırrı bey iyidir hoşdur da kaşıkla verir,sapıyla gözünü çıkarır,ona da alıştık.Kütahya’da ildeki arkadaşlarla buluşup,gençleri de aldık aramıza ki isabet olmuş.Yol boyu gençler yolculuğun neşe kaynağı oldular.

 

11 temmuz ömer şerif11 temmuz çocuk11 temmuz engelli

Yolculuk neşe ile geçerken Ahmet Erkmen içinden geçenleri dile getiren bir konuşma yaptı,güzeldi gerçekten.Arada Fisun hanıma takıldılar,ilçe başkanlığı elden gidiyor ha diye.CHP ve SHP ilçe başkanlığı yapmış olan Aliihsan Bakır,Muzaffer Eröz,Ahmet Erkmen ve Ahmet Mutlu olunca böyle oluyor tabi.İşin şakası bu tabi,yoksa saydıklarımın tamamı ilçe başkanımıza bütün desteklerini veriyorlar.Partinin kıdemlileri suskun gibiydi biraz ama umutlu ve heyecanlı oldukları gözlerinden okunuyordu açıkcası.Şerif Özcan,Tevfik Zengin,İsmail Baran,helede Tevfik Zengin 70 li yılların heyecanını  yaşıyor gibiydi.Beraber oturduğumuz Ömer Adıyaman sessizdi,Ahmet Albay’ında pek sesi soluğu çıkmıyordu açıkcası.

 

11 temmuz zengin mutlu11 temmuz ben

Neyse gülüş çığrış vardık İstabul’a dolayısı ile Maltepeye.Açıkcası miting alanının çok uzak bir yerine park etmek zorunda kaldık.Maltepe parkına inmek için yaklaşık 2-2.5 kilometre yürüdük diyebilirim.Maltepe parkında miting başlamasından çok öncede ortalık ana baba günüydü kalabalıktı yani.Açıkcası miting alanına girebilmek de,emniyet tedbiri hikayesine bayağı zorlaştırlmıştı.Her yer demir parmaklıklarla çevrilmiş ve topu topu 13 giriş verilmiş.Müslümana gavur eziyetiydi miting alanına giriş desem yeridir.Ve biz Tavşanlı’lar olarak örgütsel disiplinimizi kaybettik,Maltepe parkında,üçer,dörder kişilik gruplar halinde kaldık.

Biz Muzaffer Eröz ve Aliihsan Bakır ve Saffet arkadaşın peşine takılıp girdik miting alanına.İyide etmişiz sevgili diş doktorumuz,önümüzdeki kalabalıkları,ince ince yararak platformun en önüne çıkardı bizi nerdeyse.Platformun en önünde 5 ya da 6 sırada,sahnedeki sanatçıları dinledik ADALETİN KILINCINI beklerken.Müeessif bir olaya da tanık olduk,bir vatandaş kalp krizi geçirmiş,onun için o mahşeri kalabalığın arasına ambülans geldi.Nasıl girdi nasıl çıktı anlayamadım doğrusu.

 

11 temmuz erkmen 1111 temmuz şeref han

Ve milyonların beklediği an Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı KEMAL KILIÇDAROĞLU geldi platforma saat 18.Çok büyük coşku çok büyük alkışla karşılandı.Uzaktanda olsa görmek kıvanç verdi bize.Mükemmel bir konuşma yaptı adaletin kılıncı.Sanki 25 gündür yollarda değildi,yorgun ve bezgin değildi.Konuşmasının tamamını yazmaya kalkmayacağız elbette.HAK,HUKUK ADALET istediğini vurguladı.CAMİYE,KIŞLAYA,ADLİYEYE SİYASET girmesin dedi.

11 temmuz albay11 temmuz başkan leman11 temmuz başkan

 

Bu miting ve yürüyüş dünya tarihinib en görkemli yürüyüş ve mitingi olarak tarihte yerini aldı şimdiden.Bakmayın siz iktidar yanlılarının yürüyüşü hafife almaya çabalarına.Abartısız 2 milyondan fazla kişi,sadece kendi gönülleri ile ADALET HAK HUKUK demek için orda yerini almıştı.Açıkcası bizde orda olmaktan kıvanç duyduk keyif aldık.

Bu mitinge katılan,katılamasa bile gönülden destekleyen bütün arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.

 

11 temmuz miting alanı

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.