Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ADADA MAÇ SIKINTILI BİTTİ BURSA DEPLASMANI PEKİ NE OLACAK

Pazartesi günü akşamı karakovada U 11 maçlarını izledik,Erdem Gençlikspor ile Beyköyspor arasındaydı.Çocuklar neşeli biz de keyifliydik,Pazar Linyit maçımız için yazacağız bir şeyler derdimiz o.Müziksiz olmuyor,Cem Karaca dinliyoruz.Çok yorgunum,beni bekleme kaptan,seyir defterini başkası yazsın.Çınarlı kubbeli mavi bir liman,beni o limana çıkaramazsın.

Pazar günü ada stadında akıl almaz bir maç oldu desek yanlış olmaz.Şundan akıl almaz,doksan dakika oyunun hakimisin,rakibine bir pozisyon vermemişsin ama gol atmayı becerememişsin.Tamam şansızsızlık,tamam kısmetsizlik tamam top istemedi vs vs diyenlerde var.Ama hedefin varsa,grubu lider bitirmeyi gerçekten istiyorsan,ilk önce evinde oynadığın her maçı kazanmayı becereceksin kardeşim.Kazanamadığın zaman takım olarak,en büyük ilgiliden en küçük ilgiliye kadar kimsenin söylediği kabul görmez.

Maç için çok konuşmak abes gibi biz ilk onbirimiz ve sayın Sarıuşak’ın tercihlerine göz atalım ilk önce.Ömercan Arslan ve Suat Ünal bu sezon ilk onbirde görev aldılar.Bir hafta önce on sekiz kişilik kadroda yer bulamayan Emre Akdağ ilk onbirde.Ve bir hafta önce ilk on birde yer bulan Şahin Gizlenci bu kez on sekiz kişilik kadroda yok.Kanat oyuncularımızda bir sıkıntı oluştuğu gerçeği gözlerimizin önünde,sayın Sarıuşak’da bunun sıkıntısını yaşıyor gibi,ama bir türlü(bu resmi beşinci maçımız)Sinan Bozkır’la oyuna başlamayı aklına getirmiyor.

Erdoğan hocamızın sezon başından beri aklına getirmediği bir başka isim Hüseyin Güleç.Belediye Yenişehir maçında en azından on sekiz kişilik kadroda olsaydı,hocaya değişik bir alternatif olabilirdi diye düşünüyoruz.Tabi bir taraftan Ömercan Aslan’ın sakatlık nedeni ile ilk yarının erken dakikalarında değiştirilmesi,hamle açısından Erdoğan Sarıuşak’ı sıkıntıya soktu diyede düşünmem mümkündür.

Ligin ilk üç haftasında ikisi evimizde biri deplasmanda üç maç oynadık.Bir galibiyet bir beraberlik bir yenilgi kazanılan dört puan var.Peki kaybettiğimiz puan kaç dört.Hedefi grup liderliği olan bir takım için başarılı bir üç hafta olduğu söylenemez.Ve geçtiğimiz yıl yaşadığımız gol atamama ya da golü tek adamdan bekleme sendromuna şimdiden yakalanmış gibiyiz.Geçtiğimiz sezon Zeytin atacak diye bakıyorduk,attı attı atamadı mı gitti üç puan.Bu sezon aynı durumu yaşıyoruz,Kemal Akbaba gol atacak diye bekliyoruz,sevgili Akbaba attı attı,atamadı mı gitti maç kazanmak.

Şimdi biz yazmak için özellikle hem bir gün bekledik hem,takımımızın yetkilileri ile de konuşmayı tercih ettik.Konuştuk da sayın Sarıuşak ilede diğer yönetici arkadaşlarımızla da.Sadece düşüncelerini öğrenmek istediğimiz sayın İlkay Güre ile konuşamadık.O çok meşgul o kadar meşgul ki,bize dönüp iki kelime ederek mevzu şudur diyebilecek vakti yok.

Şimdi biz sayın Erdoğan Sarıuşak hocamızla da konuştuk.Futbol adına her şeyi yaptık,oyunumuzu rakibimize kabul ettirdik.Tek ve en önemli iş olan gol atmayı gerçekleştiremeyince beraberliğe razı olmak zorunda kaldık diye düşünüyor.Panik yapmaya gerek olmadığını,grup lideri ile aramızda sadece üç puanlık fark olduğunu ve önümüzde daha çok maç olduğunu ve bu maçlardan daha çok beklenilmeyen sonuçlar çıkabileceğini düşünüyor Erdoğan Sarıuşak.

Biz hocamıza üsteledik hocam evimizde kazanamadık,bu hafta deplasmanda Bursa Yıldırımspor ile oynayacağız kazanacak mıyız dedik.Tavşanlı Linyitspor sahaya her zaman her maçını kazanmak için çıkar yanıtını aldık.Tabi bu aslında klasik bir cevap oldu ve bunun bende farkındayım sayın Sarıuşak’da farkında.

Şimdi bizim sayın Erdoğan Sarıuşak geldiğinden beri iyi bir diyaloğumuz var.Geçmişte bazı hocalar gelmeden ismi geçtiğinde ya da geldikten sonra olumsuz tepkilerimizi anında dile getirmiştik.İşte Ali Nail hoca,Haldun hoca,Hasan Şengül hoca örnekleridir.Ama sayın Sarıuşak geldiğinde her hangi bir olumsuz tepki vermedik.

Erdoğan hoca kişilk olarak çevresindeki herkesle iyi niyetle diyalog kuran bir isim.Bizde sever ve sayarız kendisini ayrı bir konudur.Ancak,bilinen bir gerçek biz de taraftarın nabzını iyi kötü tutabilen biriyiz.Sayın Sarıuşak,olumsuz tepkiler alıyor,alınan sonuçlar kimseleri memnun etmiyor tabi bizide etmiyor doğrusu.Şöyle bağlayalım konuyu,Bursa Yıldırımspor maçını kazandık kazandık.Kazanamaz ve bir yenilgi ile dönersek,yol yakınken hocamız gereğini yapmalıdır.Hocamız gereğini yapamazsa yönetim gereğini yapabilmelidir.Aksi takdirde bu sezonun boşa geçeceği dördüncü hafta sonunda ilan edilmiş olur.

Uzattık epeyce de maç öncesi de sonrası da hem keyifli hem buruk sohbetlerimize değinelim.İl futbol temsilcimiz sayın Nuri Ercura’ya Kütahya-Linyit maçını sorduk,tarafsız futbol adamı olarak ne dersin diye.Bize fazla renk vermedi sayın Ercura,kardeşim ikiside aşağı yukarı aynı kalitede takım,birisi çıksın yukarıya hangisi çıkarsa çıksın dedi.Yöneticilerimizden sayın Ayhan Yıldırım’lada kısaca muhabbet ettik,sıkı taraftarlardan Mehmet Yıldırım’a da bir plaket vereceklerini söyledi ve maç öncesi kendisi takdim etti plaketi.Yakıştı bu hareket kulümüze de ATOM Mehmet Yıldırım’ada.

Maç sonu biraz buruk vaziyette dolanıyoruz oralarda.Kütahya ASKF başkan yardımcısı Celalettin Altay ve Tepecikspor kalecisi İsmail Batur’la konuştuk.Ne oldu senin maç diye sorduk Batur’a 4-1 yenildik yanıtını alınca canın sağolsun da iki maçta çuvalla gol yedin diye takıldık.Celalettin bey,Ali abi sen Batur’dan korkuyorsun yalım diye konuştu.Hayırdır başkanım ne korkacağım deyince,herkese sallıyorsun,Batur’a ses yok diye yanıtladı.Severim İsmail Batur’u ben dedim,hem ben ne yazarsam yazayım onun için,o güler geçer,yaz Ali amca yaz der üstelik.Bir de  Pazarteside gördüm Batur’u başparmak alçı da.Ne oldu geçmiş olsun dedim,kırmışız Ali amca maç sonu sıcağı sıcağına farkına varamamışız dedi.Bir kez daha geçmiş olsun İsmail Batur diyoruz.

Maçtan önce rahatsızlık geçiren Tavşanlı  Linyitspor kulüp başkanı sayın Akın Şirin’e ve maçın ilk yarısında rakibin sert hareketi ile kaşı açılıp hastahaneye kaldırılan Ömercan Arslan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.