Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ADA STADINDA MÜKEMMEL SONUÇ

Dakikalar 60 ı gösteriyor,takımımız 2-1 galip durumda.Sol kanattan atak geliştiriyoruz,Vili İsiani inanılmaz bir iş yaptı,sinirlendi ve yumruk attı rakibine.Bu hareket ortalığın karışmasına ve iki taraf futbolcularının birbirine girmesine de neden oldu.Hay huydan sonra 64 de kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Vili gibi bir futbolcuya yakıştıramadık doğrusu.Arkadaşlarının yarım saat bir kişi eksik mücadele etmesine sebeb oldu.

Dahası o kargaşa içerisinde S.Serkan Akın’da kırmızı kart görebilirdi.Nerdeyse Vili’nin yaptığını yaptı Serkan.Neyseki hakem Serkan’ın bu hareketini sarı kartla geçiştirdi.Benzer hareketleri yapan iki futbolcu arasındaki fark,Vili’nin sahada yürümesi ve belki takımına sıfır katkı ile oynamasıydı.S.Serkan Akın ise maç boyu canını dişine takanların arasındaydı.Zaten bunun karşılığını oyun dışına çıkarken,taraftarın alkışları ile aldı.

 

10 aralık özcan10 aralık fatih

Vili’nin takımı eksik bırakması takım arkadaşlarını ateşledi.Kaptan Mehmet Besler ve Serkan Akın başta olmak üzere herkes canını dişine taktı.10 kişi ile rakip kaleyi abluka altına aldık.Bizim aklımızda kaldığı kadarı ile,Besler ve Adem Hakan ve Fatih ile etkili şutlarımız var.Ve 86 da eksik cengaverler Şahin Gizlenci ile skoru 3-1 e getirdi.İkinci yarıda,rakibin çok sert oynadığını da ekleyelim.Özellikle kaptan Besler ve Serkan ve Adem Hakan ve Şahin Gizlenci kasti faullere de maruz kaldılar.

 

10 aralık özcan 1110 aralık besler vili

Takımda kadro sıkıntısı iyice gözle görülmeye başlandı.Santroforumuz Özcan Alkan stoper oynadı bu maçta.Açıkcası çok da sırıtmadı ve iyi oynadı,yadırgamadı diyebiliriz.Bunun yanında 50 de penaltıdan ikinci golümüzü atan futbolcumuzdu.

Maçın ilk yarısı çok fazla kayda değer değildi Tavşanlı Linyitspor açısından.Başa baş geçiyordu hatta,rakip yediği golden sonra daha etkiliydi.Aslında Fatih Kaya ile çok erken sayılabilecek(dakika 9)zamanda bulduğumuz golden sonra daha etkili olabilecekken,nedense pek beceremedik.Biz yediğimiz golü 31 de Emre’den diye duyurmuştuk.Yanlış görmüşüz,Kaynaşlı Belediyesporun golü Nurettin Çakır tarafından atılmış.

Maçın hakemi Ahmet Can ilk yarıda fena değil gibiydi.Devre sonlarına doğru oğlumuz Mustafa ile de paylaştık bu düşüncemizi.Haklısın baba,aman nazar etme dedi de ,etmişiz.İkinci yarı bambaşka bir kimliğe büründü hakem bey.Yılmaz Tuna Altuntaş’ın sert hareketlerine hoşgörü ile yaklaştı,kırmızı kart alması gereken futbolcuyu sahada tutmak başarısını gösterdi diyelim.

 

10 aralık şükrü bünyamin

Sevgili Burhan kaptan da Özcan’ın oyunundan memnun.Sanroforlar stoper oynar zaten dedi kaptan.Dahası kendisi de santrofor oynamış iki sene,sonrasında efsane olduğu stoper mevkiine geçmiş.Ahmet Erdinç ile eski yöneticilerden Özgür Metin Ergöçmen’de koyu bir muhabbet içindeydi devre arasında.

Maçın son anlarında genel kaptan Ali Ataş’ı gördük tribünlerde.Cezalı malum,vallahi abi hiç kimseye en ufak yanlışım yok,dahası hakem de maç sonu gelip benden özür dilemişti dedi genel kaptan.Tamam boşver oluyor böyle şeyler,geçmiş olsun,ben esas O.Buğra Uysal’ı merak ettim neden yok diye sordum.Üniversite sınavları varmış,son hakkıymış O.Buğra’nın bunedenle kadroda yokmuş.

 

10 aralık imam10 aralık burhan

Neyse epey uzattık gibi,maç sonu çıkarken önce T.linyitspor başkanı Nizamettin Düzgün’ü gördük tebrik ettik,aceleyle soyunma odalarına gidiyordu.Çıkışın önünde,yağmurda,Mustafa’ya bakınıyorduk.Moymulspor başkanı sevgili İbrahim Sarızeybek,gel evladı arayıp durma dedi.Ne oldu sizin maç dediğimde 2-0 galibiz dedi,keyifliydi başkan.Yol boyu telefonu da susmadı arayan arayana Sarızeybek başkanı.Evimize kadar da bıraktı başkan,sağolsun.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.