Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ADA STADINDA GENE HÜSRAN

TAVŞANLI LİNYİTSPOR:1)Ahmet Ölçen 4)Rıdvan Dilmen 7)Fatih Kaya 9)Özcan Alkan 11)Vili İsiani 17)Şahin Gizlenci 20)Çağlayan İrece 26)A.Hakan Ali Denizer 27)O.Buğra Uysal 35)Ahmet Yakak 58)Muhammet Çağlar YEDEK OYUNCULAR:71)Ahmet Daş 14)S.Serkan Akın 19)JEREMY 25)Muhsin Özçiğdem 32)H.Mert Daşdöner 53)Mustafa Demir 99)furkan Başköy

TEKNİK SORUMLU:ALİ BUÇAN

 

5 kasım linyit fatih5 kasim linyit fatih 11

BOZUYÜK VİTRASPOR:1)Engin Türkmen 54)Bülent İnönü 3)Yücel Çakır 4)Fırat Çakar 26)Gökhan Ayhan 11)Oğuz Tavsamaz 5)Mehmet Meşe 42)Niyazi Nayernazlı 8)Oğuzhan Türkoğlu n69)Serkan Çelik 21)İbrahim Zeytin YEDEK OYUNCULAR:24)hİKMET Can Sağıroğlu 9)İsmail Yıldız 35)Özkan Kutlu 7)Sedat Sezgin 61)Selami Demir 16)Yunus Lama 20)Ahmet Nebi Çeven

TEKNİK SORUMLU:SERDAR UYKUN

 

5 kasım linyit arap5 kasım linyit adem

Hakem:Şevket Can Arslan 1.Yardımcı:Fatma Özlem Dursun 2.yardımcı:Ercan Akdeniz 4.Hakem:Çağlayan Deveci

Tavşanlı Linyitspor ADA stadında gene hüsranı yaşadı ve yaşattı.Sıralamada bir puan aşağısında bulunan ve bugüne kadar 5 maçta 4 gol atabilmiş Bozuyük Vitraspora 1-3 mağlup oldu.

Maçın bütün golleri ilk yarıda atıldı.Golleri Vitra adına İbrahim Zeytin,Bülent İnönü ve Mehmet Meşe,Tavşanlı Linyitspor adına Özcan Alkan kaydetti.

 

5 kasım linyit vili5 kasım buçan

T.Linyitsporda Vili’nin yerine 67 de S.Serkan Akın,O.Buğra’nın yerine 77 de Jeremy ve Çağlayan’ın yerine 88 de Mustafa Demir oyuna dahil oldu.

Bozuyük Vitrasporda,60.dakikada Oğuz’un yerine İsmail Yıldız,68 de Oğuzhan’ın yerine Yunus Lama ve 83.dakikada Serkan’ın yerine Sedat Sezgin oyuna giren isimler oldu.

 

5 kasım masör5 kasım özcan

Hakem Şevket Can Arslan pek iyi bir yönetim gösteremedi.Özellikle 22. dakikada maç 2-0 iken Fatih Kaya’nın ceza alanı içerisinde,düşürülmesine seyirci kalması,bir futbol hakemine yakışmadı.

 

5 kasım linyit ben5 kasım evlat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.