Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Eskişehir Haber

Açıköğretim öğrencilerinin yazdığı öyküler kitap oluyor

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından düzenlenen ’Yaşam Boyu Öğrenim’ konulu yarışmada öğrencilerden gelen öyküler, ’52 Öykü 52 Yaşam’ adıyla kitap haline getirilecek.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından düzenlenen ’Yaşam Boyu Öğrenim’ konulu yarışmada öğrencilerden gelen öyküler, ’52 Öykü 52 Yaşam’ adıyla kitap haline getirilecek.

Açıköğretim Sistemi, bir ilk olma özelliği taşıyan öykü yarışması düzenleyerek önemli bir yeniliğe daha imza atmıştı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Çevrimiçi Öğrenci Topluluklarından biri olan Kitap Topluluğu adına geçen Nisan ayında “Yaşam Boyu Öğrenim” konulu kısa öykü yarışması düzenlenmiş ve 23 Mayıs Salı günü gerçekleştirilen mezuniyet töreninde dereceye giren öğrencilere ödülleri teslim edilmişti.

“Yarışmadan böyle nitelikli çıktıların elde edilmesi mutluluk verici”

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Yücel Güney, yarışmada öğrencilerimizden gelen öykülerin, bir öykü kitabı olarak yayımlanacağı müjdesini verdi. Çevrimiçi Kitap Topluluğunun yürütücüsü Doç. Dr. Gökhan Tunç’un yayıma hazırlayıp Uzman Serpil Mutlu Kırlı’nın Türkçe kontrollerini yaptığı öykü kitabı “52 Öykü 52 Yaşam” adıyla raflardaki yerini alacak. 52 Öykü 52 Yaşam, Anadolu Üniversitesi Açık Kütüphanede de yer alacak ve böylece öykülere herkesin ulaşabilmesi sağlanacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney, “Bu yarışma ile öğrencilerimize ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşarken bunu bir de kitap ile taçlandırmak istedik. Yarışmadan böylesine nitelikli bir çıktının elde edilmesi mutluluk verici. Açıköğretim sistemi öğrenci topluluklarında bu tür etkinliklerin devamının geleceğini müjdeleyebilirim” dedi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.