Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci
Turkey's team players celebrate at the end of the Euro 2020 football qualification match between Turkey and France at the Buyuksehir Belediyesi stadium in Konya, on June 8, 2019. (Photo by Bulent Kilic / AFP) (Photo credit should read BULENT KILIC/AFP via Getty Images)

Spor Haberleri

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI KARADAĞ İLE KARŞILAŞACAK

A Millî Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu dördüncü maçında yarın Karadağ ile karşılaşacak.

Beşiktaş Park’ta oynanacak ve saat 21.45’te başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Benoît Bastien yönetecek. Bastien’in yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Aurélien Berthomieu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Jérémie Pignard olurken, Benoît Millot VAR, Delajod Willy ise AVAR olarak görev alacak. Karşılaşma TRT 1’den naklen yayınlanacak.

Türkiye – Karadağ A Millî maçları

A Millî Takımımız, Karadağ ile bugüne kadar iki özel maçta karşılaştı. Rakibini bir defa mağlup eden Millîler, bir defa da berabere kaldı. Millîler Karadağ’a karşı 3 gol kaydederken, kalesinde ise 2 gol gördü.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.