Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

6,5 KM YOL SICAK ASFALT SEVİYESİNDE HİZMETE SUNULACAK

Vali Ali Çelik, Tavşanlı-Domaniç yolunda devam eden çalışmaları sahada inceledi.

1,5 km yolun bu yıl trafiğe açılacağını belirten Vali Çelik; sanat yapıları tamamlanan ve köprü bağlantı çalışmalarında sona yaklaşılan toplam 6,5 km. yolun gelecek yıl bahar aylarında sıcak asfalt seviyesinde tamamlanarak hizmete sunulacağını söyledi.
“TRAFİK KAZASI RİSKİ GİDERİLECEK”
28,68 km’lik yolun 12,6 km’sinin trafiğe açıldığını, uygulanan yeni projeyle yoldaki trafik kazası riskinin giderileceğini kaydeden Vali Çelik, “BSK olarak yapılacak yolun standardı artacak ve vatandaşımıza daha güvenli, konforlu bir yolculuk imkanı sunulacak” dedi.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.