Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

2018-2019 EĞİTİM YILI İLKOKULLAR ARASI 100.YIL FUTBOL TURNUVASINDA HANIMÇEŞME İLKOKULU ŞAMPİYON

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen,2018-2019 eğitim yılı ilk okullar arası 100.yıl futbol turnuvası,Hanımçeşme ilkokulunun şampiyon olması ile noktalandı.

Turnuvaya onaltı ilköğretim okulumuz katıldı.Katılımcı ekipler dörderli dört gruba ayrılarak,25.04.2019 günü müsabakalara başladılar.

3 mayıs hanım müdürüyle

A grubu okulları:Atatürk İlkokulu-Tavşanlı İlkokulu-Cumhuriyet İlkokulu-3 Eylül İlkokulu.

B  grubu takımları:Özel Bil İlkokulu-Fevzipaşa İlkokulu-Arslanbey İlkokulu-Özel Gülbahçesi İlkokulu.

C grubu takımları:Milli Egemenlik İlkokulu-Dağçeşme İlkokulu-Özel Yıldız İlkokulu-Hanımçeşme İlkokulu.

D grubu takımları:Mehmet Tarhan İlkokulu-Subaşı İlkokulu-Gürağaç İlkokulu-Nazmi Sarı İlkokulu.

3 mayıs hanımçeşme müdür hoca

Grup müsabakaları ve çeyrek final müsabakalarının tamamlanması sonrasında dört ilkokulumuz yarı finale kaldı.Yarı finale kalan okulların,ikisi A grubundan diğer ikisi C grubundan çıktı.A grubundan 3 Eylül İlkokulu ve Tavşanlı İlkokulu.C grubundan çıkan iki takım,Milli Egemenlik ilkokulu ile Hanımçeşme ilkokulu oldu.

3 mayıs milli egemenlik

Yarı final müsabakaları 02.05.2019 Perşembe günü yapıldı.İlk maç 3 Eylül ilkokulu ile Hanımçeşme ilkokulu arasında oynandı.1-1 beraberlikle sona erdi müsabaka.Penaltı atışları sonucunda finalist olan okul,Hanımçeşme ilkokulu oldu.Maçın hakemliğini,eğitim camiamızdan ve T.Linyitsporun antrenörü Fatih Akdemir yaptı.

3 mayıs fatih akdemir

 

Yarı finalin ikinci maçı Milli Egemenlik ilkokulu ile Tavşanlı ilkokulu arasında oynandı.Bu maçın hakemliğini de gene eğitim camiamızdan ve amatör olarak futbol oynayan İbrahim Horsaoğlu görev yaptı.

3 mayıs iki hakem

Üçüncülük-dördüncülük maçı ile final maçı 03.05.2019 Cuma günü oynandı.Bu maçta 3 Eylül ilkokulu ile Tavşanlı ilkokulu 2-2 berabere kaldılar.Penaltı atışlarında üçüncülüğü kazanan okul 3 Eylül ilkokulu oldu.

3 mayıs bekir ve oğlu

Final müsabakası Hanımçeşme ilkokulu ile Milli Egemenlik ilkokulu arasında oynandı.Minik sporcular arasındaki maç gerçekten finale yakışır oldu.Hanımçeşme ilkokulu bir ara 2-0 öne geçti.MilliEgemenlik ilokulu önce ilk golü buldu ve maçın son dakikasında da 2-2 beraberliği yakaladı.Ancak uzatma dakikasında Hanımçeşme ilkokulu 3-2 öne geçmeyi başardı.Hem maçı kazandılar hem turnuva şampiyonu oldular.

3 mayıs clltn madalya

Final günü oynanan her iki maçı da çift hakem yönetti.Gene eğitim camiamızdan,Mehmet Korkmaz ve Serkan Hüsnü Korkmaz.Kardeş değiller soy isim benzerliği sadece.

3 mayıs cllttin tahsin müdür yücel

Maçların bitiminde,ilçe Milli eğitim şube müdürümüz Tahsin Koçyiğit bir kapanış ve teşekkür konuşması yaptı.Sonrasında son dörde kalan okulların bütün sporcularına birer madalya verildi.Madalyaları verenler arasında,Kütahya ASKF başkan yardımcısı Celalettin Altay ile İlçe spor müdürlüğü antrenörü Yücel Tosun’da oldu.

3 mayıs hanım 103 mayıs alihan

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.