Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

2.AMATÖRDE BU HAFTA MAÇLARI YARIM KALAN MAÇ TUNÇBİLEK BELEDİYESPORUN

Tavşanlı 2. amatör ligi A ve B gruplarında birer maç var bu Pazar günü.B Başköyspor önceki haftalarda çekildiği için grubunda ve A grubunda Yaylacıkspor deplasmanda oynayacağı maça çıkmayacağı için,her iki grupta tek maçla yetiniyoruz.

Haftanın asıl önemli olan maçı bize göre Dereboyu Yağmurluspor-Tunçbilek Belediyespor maçı.Nedeni şu geçtiğimiz haftalarda yarıda kalan,Tunçbilek Belediyespor-Balıköyspor maçı,Futbol Federasyonun kararı ile 3-0 Tunçbilek Belediyespor lehine tescil edilmiş.Bilgili Kütahya ASKF il temsilcisi sayın Nuri Ercura’dan aldık.

Böyle olunca şu anda lider Göbel Gençlikspor 14 puanı var.Ve Göbel Gençlikspor son haftayı bay geçiyor.İkinci sırada Tunçbilek Belediyespor var,12 puana sahip.Üçüncü sırada Balıköy Genç Yurduspor var puanı 11.

19 nisan serkan türker

Sözün özü Tunçbilek Belediyespor,Dereboyu Yağmurluspor ile oynayacağı maçı kazandığı anda,grup lideri ve şampiyonu olarak 1. amatör lige çıkmış olacak.Göbel Gençlik ve Balıköy Genç Yurdu da play-of maçları oynamaya hak kazan takımlar olacak.

B grubunda da zaten durum geçtiğimiz hafta belli olmuştu.Çobanköyspor grup lideri ve şampiyonu olarak 1. amatör lige çıktı.Dağçeşmespor ve Güzelyurtspor da play-of oynamaya hak kazanan takımlar.

19 nisan saka

21.04.2019 PAZAR 2.AMATÖR LİG MAÇLARI

D.BOYU YAĞMURLUSPOR    TUNÇBİLEK BLD. 14.00 KARAKOVA

3 EYLÜLSPOR                      GÜZELYURTSPOR     16.00 KARAKOVA

21.04.2019 PAZAR U 16 MAÇI

T.GENÇLİKSPOR               AKINCILARSPOR        12.00 KARAKOVA

27 mart sarıöz 13

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.