Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

2.AMATÖR LİG VE SÜPER AMATÖR LİGDE HAFTANIN MAÇLARI

2.Amatör ligde 25.02.2018 Pazar günü keyifli ve iddialı maçlar olacak.Karakova eski sentetik sahada oynanacak her üç maç da ilginç olacak.Dağçeşmespor-3 Eylülspor,Hanımçeşmespor-Yaylacıkspor,Göbel Gençlikspor-Saruhanlarspor maçları,güzel geçmeye aday ve her üç maç da üç sonuca açık.

 

 

22 şubat güzelyurt

Karakova yeni sentetik sahada da iki 2. amatör lig maçı var.Başlöyspor-Bozbelenliler spor ve Tepecikspor-Güzelyurtspor.Her iki maç da güzel ve çekişmeli geçecek gibi görünmekte.

 

22 şubat çamlıca gençlik 11

Yeni sentetik sahada diğer maç süper amatör ligimizden.Akıncılarspor  lig lideri Çamlıcasporu ağırlayacak.Güzel,zevkli ve çekişmeli bir maç olacak.Akıncılarsporun en azından ligde ikincilik iddiası adına maçtan üç puan çıkarması gerek gibi görünüyor.Tavşanlı Gençlikspor Simav deplasmanına  gidiyor.Demirciköyspor ile oynayacak.Son beş haftadır galibiyeti unutmuş görünen T.Gençliksporun bu maçtanpuan çıkarması gerekli gibi görünüyor.Tabi bizim dileğimiz bütün maçların centilmence ve dostça geçmesi.Bütün takım taraftarlarının da spor ruhuna uygun bir şekilde maç izlemeleri.

 

22 şubat gençlik savcılar

2.AMATÖR LİG MAÇLARI

25.02.2018 PAZAR

BAŞKÖYSPOR      BOZBELENLİLERSPOR  11.00 KARAKOVA YENİ

TEPECİKSPOR    GÜZELYURTSPOR            13.15 KARAKOVA YENİ

DAĞÇEŞMESPOR  3 EYLÜLSPOR                 11.00 KARAKOVA SNT.

HANIMÇEŞME      YAYLACIKSPOR              13.00 KARAKOVA SNT.

G.GENÇLİKSPOR  SARUHANLARSPOR     15.00 KARAKOVA SNT.

SÜPER AMATÖR LİG MAÇLARI

25.02.2018 PAZAR

HACIKEBİRSPOR  Ö.İ.KÖY HZMT.             13.15  M.ASIM ALKIŞ

SERAMİKSPOR     SAVCILARSPOR             15.30 M.ASIM ALKIŞ

AKINCILARSPOR  ÇAMLICASPOR             15.30 KARAKOVA YENİ

DEMİRCİKÖY        T.GENÇLİKSPOR          13.30 SİMAV SAHASI

1867 BSİMAVSPOR KÜMAŞSPOR              15.30. SİMAV SAHASI

 

3 kasım atatürk 11

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.