Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

2.AMATÖR LİG MAÇ SONUÇLARI

Tavaşanlı-Domaniç 2.amatör lig maçlarının 13.haftası tamamlandı.Play-of maçları haricinde ligin bitimine bir hafta kaldı.

A grubunda grup liderinin belirlenmesi son haftaya kaldı.Lider Yaylacıkspor ile,ikinci Hanımçeşmespor arasında iki puanlık fark var.Son hafta iki takım arasında yapılacak maç,lideri belirleyecek.Yaylacıkspora beraberlik de yeterli geliyor grup liderliği için.Avantajlı görünen takım Yaylacıkspor,dolayısı ile,Hanımçeşmespor ile Dağçeşmesporun bu grubun play-of oynayacak ekipleri olduğunu söyleyebiliriz.

7 nisan yaylacıkspor

B grubunda ise bitime bir hafta kala sonuçlar netleşti.Gençlergücü rakibi Saruhanlarsporu 2-0 mağlup ederek grup liderliğini garantileyip,1.amatör ligde oynama hakkını elde etti.Gençlergücüsporun,yönetimini,teknik heyetini,futbolcularını ve centilmen taraftarlarını kutluyoruz.

Tepecikspor ikinci ve Bozbelenlilerspor üçüncü olarak(bu hafta itibariyle) play-of oynama hakkını elde eden takımlar oldular.Büyük ihtimalle son hafta maçlarında alınacak sonuçlar bu sıralamayı değiştirmeyecek.

Açıkcası 13. hafta maçlarının öncesinde gelişen durumları anlayamadığımızı da belirtelim.Bizler,mahalle takımlarımız,köy takımlarımız birbirimize güvenip inanmak zorundayız.Maçlar elbette çok önemlidir ama ne kadar önemli olursa olsun,maçların birbirinden önce ya da sonra oynanması çok önemli olmamalıdır.Amatörlerde oynayan yeteri kadar futbolcu kardeşimizi tanıyoruz.Hepsi pırlanta gibi çocuklardır,hepsi her maçına çıkar aslan gibi,adam gibi oynar.Kazanır,kaybeder,yener  veya yenilir,sözün özü bir bardak suda fırtına koparmanın bir anlamı yoktu.

7 nisan hakem ismail

A GRUBU MAÇ SONUÇLARI

DOMANİÇ ÇAMLICASPOR   3 EYLÜLSPOR   0 – 3

DAĞÇEŞMESPOR                 YAYLACIKSPOR   2 – 5

HANIMÇEŞMESPOR           ÇOBANKÖYSPOR 3-0

B GRUBU MAÇ SONUÇLARI

GENÇLERGÜCÜSPOR       SARUHANLARSPOR  2 – 0

GÖBEL GENÇLİKSPOR     BOZBELENLİLER       0 – 3

BAŞKÖYSPOR                     GÜZELYURTSPOR      0 – 3

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.