Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

2.AMATÖR LİG MAÇ SONUÇLARI

Tavşanlı-Domaniç 2. amatör lig A ve B gruplarında 11. hafta maçları tamamlandı.Play of maçları haricinde liglerin bitimine üç hafta kaldı.

A grubunda Yaylacıkspor,3 Eylülspor takımını 10-2 gibi oldukça farklı bir skorla yenerek,liderlik koltuğuna oturdu.Haftayı bay geçen Hanımçeşmespor ikinci sıraya indi.Dağçeşmespor,ligden çekilmiş olan Balıköy Gençyurdundan üç puanı maç yapmadan aldı.Çobanköyspor,Domaniç Çamlıcaspor karşısında 3- o galip.

Şu anda Yaylacıkspor lider puanı 24.Hanımçeşmespor ikinci puanı 22 ve Dağçeşmespor üçüncü ve puanı 21.Grup liderliğini belirleyecek maçlar 13 ve 14. haftada olacak.13. haftadaki Yaylacıkspor-Dağçeşmespor ve 14. haftada oynanacak,Yaylacıkspor-Hanımçeşmespor maçları,grup liderliğini belirleyecek maçlar olacak.

 

26 mart genclergücü burkay

B grubunda Gençlergücü,Güzelyurtsporu 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü ve puanı 24.Tepecikspor,Göbel Gençliksporu 2-0 yenerek ikinciliğini korumuş oldu.Bozbelenlilerspor,Saruhanlarsporu 4-2 yenerek play of umutlarını sürdürdü.Saruhanlarspor yenilgiye rağmen üçüncülüğünü korudu,ancak Bozbelenlilersporun bir maç eksiği olduğunu gözden kaçırmamak gerekiyor.Bozbelenlilerspor adına dikkati çeken bir başka durum da var.4. sırada yer almalarına rağmen 31 golle grubun en çok gol atan takımı durumundalar.

26 mart güzelyurt

A GRUBU MAÇ SONUÇLARI

3 EYLÜLSPOR          2      YAYLACIKSPOR   10

D.ÇAMLICASPOR   0      ÇOBANKÖYSPOR  3

DAĞÇEŞMESPOR   3     BALIKÖY G.YURDU  0 (HÜKMEN)

B GRUBU MAÇ SONUÇLARI

BOZBELENLİLERSPOR  4  SARUHANLARSPOR  2

GENÇLERGÜCÜ               2  GÜZELYURTSPOR      0

GÖBEL GENÇLİK SPOR  0 TEPECİKSPOR            2

26 mart saruhanlar

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.