Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

1885 TAVŞANLISPORDAN BRİFİNG

Tavşanlı spor kulüplerimizden 1885 Tavşanlıspor kulübü adına ilçe spor müdürümüz Mehmet Demiralp,milletvekilimiz Vural Kavuncu ve kaymakamımız  Yüksel Kara ve diğer yetkilelere,kulüp çalışmaları hakkında bir brifing verdi.Sayın Mehmet Demiralp’ın açıklamaları:

İlçe spor müdürlüğümüz bünyesinde kurulan 1885 Tavşanlıspor kulübü,7 asil 7 yedek olmak üzere 14 kişilik yönetim kurulu tarafından yürütülmektedir.Kulüp bünyesinde 12 branşda 12 çalıştırıcı tarafından faaliyetler yürütülmekdedir.115 lisanslı sporcu olmak üzere toplam 400 sporcuya hizmet verilmektedir.

 

17 ağustos vekil 2216 ağustos kavuncu 12

20.03.2015 tarihinde 1885 Tavşanlıspor kulübümüz kurulmuştur.Kulübümüz antrenmanlarını,ada stadı ve salonlarında,karakova semt sahalarında ve ilçe milli eğitim spor salonunda yapmaktadır.Kulübümüz,atletizm,basketbol,badminton,boks,voleybol,judo,taekwando,tenis,güreş ve masa tenisi branşlarında faaliyet göstermekdedir.Sezon içerisinde,iller arası müsabakalara katılmış olup,dereceler elde edilmiştir.Kulübümüz bünyesinde milli sporcular bulunmaktadır.

 

16 ağustos kavuncu 4416 ağustos vekil

Yaz döneminde,Tavşanlı Belediyesi,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüve Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğümüz ile koordineli bir şekilde,24 branşda yaz okulları açılmış ve faaliyetlere devam edilmektedir.Kulübümüz bu faaliyetlere,ana branşlarımızın dışında,dart,satranç,okçuluk,jimnastik ve futbol branşlarında da katkı sağlamaktadır.Kulüp faaliyetleri için,Spor Toto Başkanlığı ile,reklam karşılığı,protokol yapılmştır.

Gençlik Spor Bakanlığının,gençlik projeleri destek programı,2016-2 çağrı döneminde açmış olduğu proje başvurusuna,BAĞIMSIZ BİR NESİL adlı proje ile başvurulmuş ve proje kabul edilmiştir.01 Ekim 2017 – 01 Ekim 2018  tarihleri arasında proje uygulanacaktır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.