Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SARIGÖL GEÇTİĞİMİZ HAFTAYI VE FERİKÖY MAÇINI DEĞERLENDİRDİ.

Hep söylediğim gibi,şu anda bizim Moymulspor takımı olarak,gerek yönetimsel,gerek tarafsal,takım oyunu ile ilgili hiç bir sıkıntımız yok. Bunu zaten bu hafta oynadığımız maçta gösterdik.İyi futbol oynuyoruz ancak neticeye gidemiyoruz.Gol bölgelerinde sıkıntımız var,topu oraya kadar iyi getiriyoruz,iyi oynuyoruz.Tabi bu gol bölgesindeki sıkıntıyı çözmek kolay değil.Bu biraz da,bireysel yetenekle ilgili,gol atmak.Yine de biz çalışmalarımıza devam ediyoruz.Tabiki her maçta,bugüne kadar oynadığımız her maçta,hakemlerle ilgili sıkıntılarımız oldu bizim.

 

22 kasım moymul antrenman

Bizi biraz küçümsüyorlar her halde.Ancak oyun oynandığı esnada,kendileri de şaşırıyor.Yani nerden geldi bu takım gibi.Oyunsal anlamda biz onları eziyoruz,Ama sonuca geldiğimizde,işte sonuç alamıyoruz.

İnşallah bu hafta Feriköy maçında,bu kötü gidişe dur diyeceğiz.Karşımızda diri bir takım var.Koşan ancak çok üst seviye olmayan bir takım.Bu güne kadar oynadığımız rakiplerden daha alt seviye.Bir avantajları,halı sahada oynamaları,sentetik sahaları,küçük bir sahada oynuyorlar ve oraya alışkınlar.Biz maçlarımızı ada da oynuyoruz,geniş alanda.Bizim takımımız,top oynamayı düşündüğü için,geniş alan avantajlı bizim için.

Bir o dezavantajımız var,ama önlemimizi alacağız.Ona göre çalışacağız,inşallah önümüzdeki maçtan,puanlarla dönüp lige devam edeceğiz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.